Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası 107,5 Gr #30243397 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası 107,5 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
26,50 TL

Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası 107,5 g

Sağlıklı beslenirken lezzetten ödün vermek istemeyenlerin gözdesi, Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası! İçerdiği siyez buğdayı, sarı mercimek, esmer bulgur, çavdar ve kırmızı mercimek ile sofralarınıza lezzet katan Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası kolaylıkla hazırlanır. Üstelik yüksek miktarda lif içerdiği için uzun süre tok tutar.

Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası; protein, vitamin, mineral ve antioksidan açısından zengin içeriği sayesinde tüm sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz sağlıklı öğünler sunar. Bu besleyici çorbayı sofraya taşımak için karışımının üzerine 1 litre su ekleyip 30 dakika kaynatın. Hazırladığınız çorbanın lezzetini artırmak için paketten çıkan baharat karışımını yağ ve salça ile kavurarak Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası'nın içerisine ekleyebilirsiniz. Bizim Mutfak Bakliyatlı Siyez Buğdayı Çorbası ile kısa sürede tadı damaklarda kalan bir lezzet hazırlamak çok kolay! 

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız