Knorr Çabuk Çorba Mercimek 22 G #30085764 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Çabuk Çorba Mercimek 22 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,90 TL

adet

Zamanı olmayanların, hayatı pratik yaşayanların, hazırcıların ve dahi herkesin severek yiyeceği Knorr şimdi de kıtırlı versiyonuyla en kaliteli mercimeklerle buluşuyor ve hizmetinize sunuluyor. Yemek yapmak artık Knorr hazır çorba ile çok daha kolay. Knorr çabuk çorba kıtırlı mercimek 22 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA mağazalarından da temin edebilirsiniz.

 

Mercimek, baklagiller ailesine mensup olan ve hanımların mutfağında hiç eksik olmayan bir yemeklik malzemedir. İçinde bol lif ve yararlı protein olan mercimek, B vitamini, demir, kalsiyum, manganez, sodyum, çinko ve fosfor mineralleri açısından zengindir. Özellikle B vitamini beslenmede çok gerekli olan bir vitamindir. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirici etkisi vardır. Bu etkisi sayesinde bağışıklık sistemine bağlı gelişebilecek hastalıklara karşı koruma sağlar.

Knorr, 1838 yılında kurulmuş Unilever'e ait yemek firması. 2000 yılında Unilever tarafından satın alınmıştır. Knorr firması 1838 yılında Carl Heinrich Theodor Knorr (d. 15 Mayıs 1800 Braunschweig - ö. 20 Mayıs 1875 Heilbronn) tarafından kurulmuştur. Knorr, Heilbronn, Almanya'da bulunan şirkettir. Toplam 3 Milyar € değeri bulunmaktadır. Daha önceden Lipton markasına satılan ürünler şimdi Knorr ürün servisine aittir. Unilever'in Gıda ürünüdür.

 

İçindekiler Bilgisi
Kırmızı mercimek unu (%46), kıtır ekmek (buğday unu, maya, tuz), maltodekstrin, iyotlu tuz, patates nişastası, yağ tozu (bitkisel yağ (palm), glukoz şurubu, süt proteini), may özütü, şeker, bitkisel yağ (palm), soğan, aroma vericiler, sarımsak, zerdeçal, sirke tozu, karabiber, pul kırmızı biber, kimyon.

Alerjen Bileşenler
Gluten ve süt içerir.İz miktarda yumurta, kereviz, hardal, soya, çam fıstığı, fındık, antepfıstığı, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
1- En sevdiğin orta boy kupana paketin içindekileri dök. 2- Üzerine kupanın ¾'ü kadar (170 ml) kaynar su ekle ve iyice karıştır. 3- Çorban 1 dakikada hazır.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 374
Enerji (kj) 1572
Yağ (g) 7.5
Doymuş Yağ(g) 3.3
Karbonhidrat (g) 54.9
Şekerler (g) 3.3
Protein (g) 17.5
Tuz(g) 6.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız