Knorr Çabuk Çorba Ezogelin 22 G #30000651 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Çabuk Çorba Ezogelin 22 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
10,75 TL 9,14 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

“Bi’ acıktım gibi ya.” dediğin anlarda Knorr Çabuk Çorba ile hayata sıcacık bir mola vermeye ne dersin? Arkadaşlarınla sohbet ederken, ders çalışırken, film izlerken ya da oyun oynarken kısa bir mola vermek ve lezzetli bir şeyler atıştırmak isteyebilirsin. Acıkınca sıcacık bir mola vermek istediğin her anda Knorr Çabuk Çorba senin için en doğru seçim. Knorr Çabuk Çorba’dan Knorr Çabuk Ezogelin ile sevilen yöresel tatlardan Ezogelin Çorbası’nı 1 dakikada hazırlayıp hayata sıcacık bir mola verebilirsin. Eşsiz Knorr Çabuk Ezogelin lezzetiyle sıcak bir mola için ihtiyacın olanlar yalnızca biraz sıcak su ve 1 dakika! Gerisi çok kolay! Lezzetli ve pratik Knorr Çabuk Ezogelin tarifini hazırlamak için şu üç basit adımı izlemen yeterli: 1. En sevdiğin orta boy kupaya paketin içindekileri dök. 2. Üzerine kupanın ¾’ü kadar (170 ml) kaynar su ekle ve iyice karıştır. 3. Çorban 1 dakikada afiyetle içmeye hazır! Günün yoğunluğu arasında hayata sıcacık bir mola vermek istediğin her yerde ve her anda çabucak hazır olan Knorr Çabuk Çorba ile kendine 1 dakikada lezzetli ve pratik bir alternatif yaratabilirsin. Acıktığın her yerde ve her anda, Knorr Çabuk Ezogelin yanında! Knorr Çabuk Çorba ile çabuk ol, hayatı yakala! Haydi, sen de Knorr Çabuk Ezogelin’i hemen dene.

İçindekiler Bilgisi
Kırmızı mercimek unu, patates nişastası, kıtır ekmek (buğday unu, maya, tuz), maltodekstrin, sarı mercimek unu, iyotlu tuz, pirinç, kurutulmuş öğütülmüş domates, şeker, yağ tozu (bitkise yağ (palm), glukoz şurubu, süt proteini), maya özütü, nane, tatlı kırmızı biber özütü, kurutulmuş öğütülmüş soğan, bitkisel yağ (paml), kırmızı pul biber, zerdeçal, aromavericiler, karabiber, kurutulmuş öğütülmüş sarımsak, sirke tozu.

Alerjen Bileşenler
Gluten ve süt içerir.İz miktarda yumurta, kereviz, hardal, soya, çam fıstığı, fındık, antepfıstığı, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,Kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
1- En sevdiğin orta boy kupana paketin içindekileri dök. 2- Üzerine kupanın ¾'ü kadar (170 ml) kaynar su ekle ve iyice karıştır. 3- Çorban 1 dakikada hazır.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 46
Enerji (kj) 190
Yağ (g) 0.8
Doymuş Yağ(g) 0.4
Karbonhidrat (g) 8.3
Şekerler (g) 2.7
Protein (g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız