Bizim Mutfak Domates Çorba 65 Gr #30098565 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mutfak Domates Çorba 65 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,15 TL

adet
Bizim Mutfak Domates Çorba 65 g Bizim Mutfak Domates Çorba 65 g öğrenciler, yoğun çalışanlar ve yemek yapmaya zaman bulamayanlar için pratik ve lezzetli bir çözüm sunuyor. Mevsiminde hasat edilen taze domateslerin kurutulması, baharatlarla karıştırılarak paketlenmesiyle oluşan yiyecek, koruyucu madde içermiyor. İçeriğindeki ürünler doğal ve geleneksel yöntemlerle kurutulurken, bir paket 4 kişilik porsiyon sunuyor. Ürün, 1 litre su eklenerek pişiriliyor. T Servis esnasında mozarella peyniri, parmesan, rendelenmiş kaşar veya dil peyniri ve kruton eklenerek tüketilebiliyor, dilenirse arpa veya tel şehriye eklenerek tatlandırılabiliyor, pul biber veya nane serpilerek estetik sunuma ulaşılabiliyor. Yemek hazırlamayı vakit kaybı olmaktan çıkaran ürün, CarrefourSA Hazır Çorbalar reyonundan kullanıcılara sunuluyor. 100 ml'de 80.2 kcal enerji bulunduruyor. Geleneksel tadı pratiklik kazandırarak sofralara getiriyor. Lezzetli sofralara özel ve sıcak bir başlangıç sunan ürün, 15 dakika içinde hazırlanarak tüketime hazır hale geliyor. Günün her öğününde tüketilebilen pratik çorbayı, siz de zahmetsizce sipariş verebilir, sofralarınızı mükemmel tat ile tanıştırabilirsiniz. Ürün Kodu: 75975
İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, nişasta (mısır), kurutulmuş domates (%12), tuz, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), şeker, aroma vericiler, renklendirici (pancar kökü kırmızısı), yağsız süttozu, bitkisel yağlar (palm, kanola), maya özütü, kurutulmuş soğan, asitlik düzenleyici (sitrik asit), tatlı kırmızıbiber özütü, kurutulmuş sarımsak, baharat (ışınlanmıştır), naturel sızma zeytinyağı, yumurta tozu, kereviz, kurutulmuş patates (sülfit içerir).

Alerjen Bileşenler
Buğday, süt ürünleri, yumurta tozu, kereviz ve sülfit içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PASİFİK TÜKETİM ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000157

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 21
Enerji (kj) 90
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 4.5
Şekerler (g) 1.2
Lif(g) 0.2
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız