Bizim Mutfak Et Bulyon 24'lü #30039832 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mutfak Et Bulyon 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,90 TL

1,95 TL / Adet

"Bizim Mutfak Et Bulyon 24 lu

Mutfaklarda yemek pişirmeyi keyif haline getiren ve yemeklere güzel kokulu bir et lezzeti katan bulyonların kaliteli örneği Bizim Mutfak Et Bulyon 24'lü, damak tadına düşkün olanlara lezzet şöleni yaşatıyor. On yedi adet olan paket içeriğine yedi adet daha ilave edilerek, yirmi dört parçayı içeren paketler halinde sunuluyor. Doğal et suyundan elde edilen ürün, suni katkı maddesi ya da koruyucu içermiyor. Gerçek et proteinini sofralara kazandırıyor. Ürün, hemen tüm yemek çeşitlerine nefis bir lezzet katıyor.
CarrefourSA raflarında Et ve Sebze Bulyonları bölümünde sizlere sunulan ürün, yemek masalarındaki birbirinden leziz tarifleri daha da iştah açıcı hale getirmek için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Pirinç ve bulgur pilavlarına katılabiliyor. Çeşitli sebzelerden yapılan türlüye katıldığında ise gerçek et tadı ve kokusu ile yemeği çok daha lezzetli kılıyor. Et yemeklerinde, kebaplarda, etli mantıda, etli sarmada kullanıldığında ise et ya da kıyma tadı ile zenginleşen yemeğin lezzetini yoğunlaştırıyor; kıvamını artırıyor.
Evinizde sevdiklerinize daha güzel sofralar kurmak, yemeklerinizi maksimum lezzetle pişirmek için alışveriş sepetinize ürünü hemen ilave ederek kolayca satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız