BRIDGESTONE 235/45 R18 98Y XL A005 EVO #30320123 | CarrefourSA
Marka: BRIDGESTONE

BRIDGESTONE 235/45 R18 98Y XL A005 EVO

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Bridgestone mühendisleri tarafından bütün sene boyunca yüksek performans sunmak üzere geliştirilen dört mevsim lastiği Weather Control A005 ıslak ve karlı yolda güvenlik ile eş anlamlı.

Güvenlik. Yüksek oranda silika içeren Nano ProTech isimli hamur bileşimi teknolojisi sayesinde ıslak yollarda optimize edilmiş performans özelliklerine sahip. Çok sayıda yanal kanalın suyu aktif bir şekilde dağıtması sayesinde daha güçlü bir kavrama sergiliyor. Bu kabiliyet ıslak zeminde frenleme alanındaki en iyi A notunu elde etmesiyle destekleniyor. Yağmurlu havalarda Weather Control omuz alanlarındaki hamur bloklar sayesinde virajda yolu başarılı bir şekilde kavrıyor.

Kar. Çok sayıda hamur bloğa sahip V kesimli profil karlı zeminde ve hatta yokuşta çekiş gücünü zemine başarıyla iletiyor. Lastik kar üzerindeki testler sonucunda 5PMSF onayını elde etmiş durumda.

Kullanım ömrü. Lastiğin iç yapısı yol üzerindeki temas alanında oluşan basınç dağılımını dengeleyerek düzensiz aşınmaları önlüyor ve kilometre ömrünü optimize ediyor.

Ürün:Lastik Kesit Oranı:45 Yuvarlanma Direnci:C Islak Zeminde Kavrama:A Ekstra Yük (XL):XL Hız Sınıfı:Y Yük Endeksi:98 Jant Çapı:18 Taban Genişliği:235 Marka:Bridgestone Ebat:235/45R18 Desen:A005 Üretim Yılı:2021 Lastik Alt Kategorisi:Otomobil Mevsim:4 Mevsim Gürültü Seviyesi:71

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız