Çarkıfelek 130 g #30092623 | CarrefourSA

Çarkıfelek 130 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,95 TL

adet
"Çarkıfelek 130 g

Çarkıfelek, dünyada bilinen adıyla passion fruit, egzotik görünümü ve lezzetiyle CarrefourSa reyonlarında 130 gramlık ambalajlarla beğenilere sunuluyor. Dışı mor, içi çekirdekli, hoş bir aroma ve kokuya sahip olan egzotik meyve çarkıfelekin anayurdu Amerika kıstasıdır. 

CarrefourSA tropik meyveler reyonlarında bulabileceğiniz çarkıfelek; C, B1, B2, B5 gibi vitaminlerden fosfor, kalsiyum gibi minerallerden ve protein açısından oldukça zengin bir meyvedir. Alkoloitler, flavanoitler ve beta karoten gibi güçlü antioksidanlar içeren çarkıfelek, özellikle içeriğinde bulunan passiflora adlı alkoloit sayesinde sakinleştirici bir özelliğe sahiptir.Düşük şeker içeriği sayesinde diyabet rahatsızlığı olanlar kolaylıkla tercih edebilir, yüksek lif içeriği ve sindirimi düzenlemesi sebebiyle kilo vermeye çalışanlar için iyi bir ara öğün alternatifidir.Çarkıfelek meyvesinin faydaları arasında tansiyon düşürücü olması, kemikleri güçlendirmesi, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi ve kalp dostu olması yer alır. 

Çarkıfelek; mor renkli dış kabuğunun içerisinde jölemsi ve sulu meyve özü içerisine dağılmış çıtır çıtır yenebilen çekirdeklerden oluşmaktadır ve hafif ekşimsi bir tadı vardır.Çarkıfelek ikiye ayrıldıktan sonra bir kaşık yardımıyla çiğ olarak tüketilebilir. Meyve suyu olarak tüketilebilir, kokteyllere hoş bir aroma katmak için kullanılabilir. Tatlı ve dondurma yapmak için kullanılabilen meyveyi dilerseniz hoş görünümü, kokusu ve lezzeti sayesinde yemek ve tatlılarınızı süslemek için de tercih edebilirsiniz. 

Çarkıfelek’in egzotik lezzetini evinize taşımak için sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.Ürün Kodu: 192137


"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız