Siyah Üzüm Kg #30097437 | CarrefourSA

Siyah Üzüm Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL

Siyah Üzüm 
Meyve & sebze reyonu tezgahlarında lezzeti ile dikkat çeken siyah üzüm meyvesi ağzınızı tatlandıracak. Besin değeri oldukça yüksek, hoş kokulu olan CarrefourSA siyah üzüm ile meyve tabağınızı şenlendirebilirsiniz.
Lezzeti ve estetik duruşu ile göz alıcı olan CarrefourSA siyah üzüm meyvesi aynı zamanda insan vücudu için oldukça faydalı. Reyonlarda bulunan siyah üzüm, çekirdeği ve meyvesi olarak ayrı ayrı değerlendirildiğinde tam bir vitamin deposudur. Kolestrol seviyesini düzenler ve çok etkili bir antioksidandır. Sizler de sağlık deposu olan siyah üzüm meyvesine sebze meyve reyonundan ulaşabilirsiniz.
Farklı farklı kullanım alanları, birçok tarifi ve kullanım yöntemleri olan siyah üzümle evinize lezzetli tatlar getirebilirsiniz. Meyve & sebze reyonlarımızdan satın aldığınız siyah üzümü taze olarak ya da kurutup kuruyemiş olarak pasta ve keklerinizde kullanabilirisiniz. Aynı zamanda suyunu çıkartarak meyve suyu elde edebileceğiniz siyah üzüm meyvesini şurup ve içecek olarak misafirlerinize ikram edebilirsiniz.
Meyve & sebze reyonumuzda sizler için taze ve sağlıklı koşullarda saklanan bu bol sulu meyveyi hemen satın alabilir farklı tarifler ile sevdiklerinizle lezzetli anlar yaşayabilirsiniz. Satın almak için ürünü sepete ekleyiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız