Carrefour 10'lu Jumbo Çöp Torbası 80x110 cm #30086659 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour 10'lu Jumbo Çöp Torbası 80x110 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour 10'lu Jumbo Çöp Torbası 80x110 cm

Birçok ortamda atıkların uzaklaştırılması için çöp torbaları önemli bir fayda sağlarken, özellikle temiz ve sağlıklı bir apartman ya da iş yeri elde edilmesi için de çöp torbası ihtiyacı duyulmaktadır. CarrefourSA güvencesiyle Carrefour markası tarafından üretilen Carrefour 10'lu Jumbo Çöp Torbası 80x110 cm ürünü sayesinde de istenilen tüm ortamlarda büyük miktarda çöpler rahatlıkla uzaklaştırılabilir. Carrefour markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonu içerisinde Ev Düzenleme bölümünde ulaşabileceğiniz Carrefour 10'lu Jumbo Çöp Torbası 80x110 cm ürünü, özellikle apartmanlarda toplu bir şekilde çöp toplama işlemi gerçekleştirilirken veya yoğun bir şekilde hizmet veren kafe, restoran ya da diğer işletmelerde büyük miktarda çöplerin uzaklaştırılması için yeterli boyut oluşturuyor. Sızdırmaz, yırtılmaz ve patlama gibi sorunlar oluşturmayan bu ürün, içerisindeki sıvı veya katı tüm çöplerin rahat bir şekilde uzaklaştırılmasını sağlar. İçinde biriktirilen çöpler ağzı bağlandıktan sonra dışarıya koku yayma gibi bir sorun oluşturmadan, istenildiği şekilde ortamdan uzaklaştırılabilir. İş yerleri, siteler, restoranlar veya kalabalık bölgelerde bu çöp torbalarını kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız