Chicco Naturalfeeling Biberon 0 Ay+ 150ml #30267012 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Naturalfeeling Biberon 0 Ay+ 150ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Chicco Naturalfeeling Biberon 0 Ay+ 150ml

Yeni doğan bebeklerin ağız yapısı göz önüne alınarak özel olarak geliştirilen Chicco Naturalfeeling Biberon hem emzirme hem de biberonla besleme için ideal bir ürün. Siz de 150 mililitrelik hacmi ve ergonomik dizaynıyla kolay kullanım olanağı tanıyan Chicco Naturalfeeling Biberon ile minik bebeğinizi gönül rahatlığıyla besleyebilirsiniz. 

Chicco Naturalfeeling Biberon; tıpkı anne göğsü gibi, bebeğin emme refleksine doğal olarak uyum gösterir. Özel olarak tasarlanan hafif eğimli ucu ve ucun yumuşacık dokusu minik bebeklerin hassas ağız yapısını asla rahatsız etmez. BPA içermeyen ve nitelikli borosilikat camdan elde edilen biberon, yüksek sıcaklıklara ve termal şoka dayanıklı yapısı sayesinde hijyenik ve güvenli kullanım sunar. Her zaman süt dolu biberon başlığı hava kabarcıklarının yutulmasını engeller. Anne göğsü tecrübesinin benzerini yaşatan Chicco Naturalfeeling Biberon, emzirmeden biberona geçiş sürecini kolaylaştırır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız