Chicco Silikon Biberon Fırçası #30267021 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Silikon Biberon Fırçası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Chicco Silikon Biberon Fırçası

Chicco Silikon Biberon Fırçası, minik bebeğini gözünden sakınan anne ve babaların aradığı hijyen standartlarını karşılayan, kullanışlı bir ürün! Sap kısmından temizleyici fırça kıllarına kadar tamamı silikondan elde edilen Chicco Silikon Biberon Fırçası, üst düzey temizliğe kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Böylece siz de bebeğinize her şeyin en iyisini sunmanın rahatlığını yaşarsınız.

Chicco Silikon Biberon Fırçası'nın yumuşak silikon kılları etkili temizlik sırasında biberonun yüzeyini çizmez ve herhangi bir hasar oluşturmaz. Özel uçları biberonun her noktasına ulaşır ve tüm lekeleri temizler. Silikon bazlı kıllar sıvıyı emmediği için Chicco Silikon Biberon Fırçası uzun süre boyunca kullanılabilir ve çok kolay bir şekilde temizlenir. Ayrıca Chicco Silikon Biberon Fırçası ısıya dayanıklı yapısı sayesinde bulaşık makinesinde yıkanabilir. Siz de her anlamda hijyen sunan Chicco Silikon Biberon Fırçası ile bebeğinizin biberonlarının her an temiz olmasını sağlayabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız