Cif Krem Yüzey Temizleyici Doğanın Gücü Hijyen 675 Ml #30355946 | CarrefourSA
Marka: CIF

Cif Krem Yüzey Temizleyici Doğanın Gücü Hijyen 675 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,75 TL

adet

Maksimum hijyen, minimum çaba! Parlatma için temizlik ürünleri denilince akla ilk gelen ürünlerden olan Cif krem ürünleri, temizlik malzemeleri içerisinde uzmanlığı ile güçlü ve güvenilir şekilde süper temizleyici olarak bilinir. Temizleyici özellikleri krem formatının temizlik gücünden ve Cif kalitesinden gelir, kusursuz temizlik sağlar. Yüzeyleri çizmeden en iyi şekilde temizleyebilmenin yollarından olan krem temizleyici kullanmak ya da yaygın bilinen ve Cif markasının dilimize kattığı adı ile “ciflemek (cifledim, cifledin, cifledik gibi…)” 1965 yılından beri hepimizin tercihidir. Şimdi temizlik gücüne doğanın gücünü de eklemeye devam eden Cif’ten yepyeni bir güzellik daha! Yeni Cif Doğanın Gücü Hijyen Krem ile en zorlu kirleri ortadan kaldırın ve %100 ışıltılı sonuçlarla güzel yüzeylere merhaba deyin!

Cif Doğanın Gücü Hijyen Krem, içeriğindeki okaliptüs özleri, magnezyum, kalsiyum ve milyonlarca mikro partikül sayesinde minimum çaba ile maksimum hijyen sağlar. Okaliptüs çiçeğinin mis gibi kokusu ise tüm evinizi sarar.

Cif Doğanın Gücü Hijyen Krem’i birçok yüzeyde güvenle kullanabilirsiniz. Yüzeylerde maksimum hijyen sağlarken, zarar vermeden derinlemesine temizlik sunar. Mutfak temizliğinde etkili olduğu gibi banyo temizliğinde de oldukça etkilidir. Ocak, fırın, lavabo, küvet gibi zeminlerde ve seramik, porselen, plastik, emaye veya krom gibi yüzeylerde güvenle kullanılabilir, etkili ve uzun süren hijyen sağlar. Doğal temizlik için özel üretilen bu krem temizleyici, fosfat, klor ve paraben içermez, tek başına mükemmel hijyen sağlar.

Siz de hemen Cif Doğanın Gücü Hijyen Krem ile tanışın, zorlu kirlerle doğal yoldan savaşın. Farklı doğal temizlik deneyimleri için Cif Doğanın Gücü Ailesinin diğer üyeleriyle de tanışın.

-%100 Cif Gücü
-%100 Doğal temizlik mineralleri içerir.
-Okaliptüs özleri, magnezyum, kalsiyum ve mikro partiküller içerir.
-Fosfat, klor, paraben içermez.
-Minimum çaba ile maksimum hijyen sağlar.
-Hem mutfakta hem de banyoda, zeminlerde, plastik, krom, porselen gibi yüzeylerde güvenle kullanılır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız