City Farm Organik Tam Doğal Keten Tohumu 250 G #30077331 | CarrefourSA

City Farm Organik Tam Doğal Keten Tohumu 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
55,90 TL

adet
City Farm Tam Doğal Keten Tohumu 250 g

Günümüzde tarımın aşırı derecede kirlilik göstermesi ve bozulmuş tohumlar nedeniyle organik ürünleri bulmak ve tüketmek faydalı bir yere sahip olurken City Farm firması tarafından üretilen organik ürünler sağlıklı ve lezzetli içerikler sağlıyor. City Farm markası tarafından özel bir şekilde organik olarak üretilmiş City Farm Tam Doğal Keten Tohumu 250 g ürünü, pratik bir şekilde çay yapılarak ya da salatalara katılarak tüketilebilir. City Farm Organik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Diyet ve Doğal Ürünler bölümünde yer almakta olan City Farm Tam Doğal Keten Tohumu 250 g ürünü, özel bir lezzet sağlayarak organik tohumlarla faydalı bir içerik oluşturuyor. Keten tohumu, tam bir sağlık deposu olarak birçok farklı hastalıklarda bitkisel bir ilaç olarak da kullanılabilen veya bir baharat şeklinde yemeklere, salatalara, turşulara veya pastalara katılabilen bir tohum olarak kullanılabilir. Bağışıklık sistemini güçlendiren keten tohumu, kalp ve damar rahatsızlıklarında hastalıkları önleyici bir yapıya sahip olurken, pratik bir çay demleme yöntemi ile tüketilebilir.

İçindekiler Bilgisi
Organik keten tohumu.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm San. Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-009675

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 534
Enerji (kj) 2234
Yağ (g) 42
Doymuş Yağ(g) 3.7
Karbonhidrat (g) 29
Şekerler (g) 1.6
Lif(g) 27
Protein (g) 18
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız