Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Zencefil Özü 485 ml #30369960 | CarrefourSA
Marka: CLEAR

Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Zencefil Özü 485 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Zencefil Özü 485 ML

Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Zencefil Özü Bileşenleri Nelerdir?

Clear’ın geliştirdiği saç dökülmesi karşıtı şampuan, zencefil özü ve yeni jel formülünün birleşiminden doğan güçlü etkisi ile saç derinize derinlemesine nüfuz eder. Saç derinize uyguladığı eşsiz bakım ile saç köklerinin deriye tutunmasını kolaylaştırır. İçeriğinde bulunan amino asitler, B3 vitamini ve besleyici tohum yağı ise saç derisinde beslenme ve canlanma etkisi yaratan önemli bileşenlerdir. 3ZeroTech teknolojisi sayesinde yağ, kepek ve kaşıntı problemlerini çözmeye yardımcı olan Clear Besleyici Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, saç dökülmesi için şampuan önerisi arayanların beklentilerini karşılayacak niteliktedir.

Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Zencefil Özü Hangi Saç Tipleri İçin Uygundur?

Clear Besleyici Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ışıltılı bir güzelliği, sağlık ve bakımla buluşturmak üzere tasarlanmıştır. Yalnızca dökülme sorununu ortadan kaldırmakla kalmayan Clear Besleyici Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Saç Dökülmesine Karşı Şampuan hacimsiz, sert ve mat saç tipleri için de idealdir. Saç derisi ve cilt bakımını birleştiren bio-güçlendirici teknolojisi ile saçlarınıza canlılık, hacim ve ışıltılı bir parlaklık kazandırır.

Clear Women Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Zencefil Özü Nasıl Kullanılır?

Saçınıza ihtiyacı olan nemi vererek düzenli kullanımda gözle görünür kepek sorununu önlemeye yardımcı olan Clear Besleyici Şampuan Kepeğe Karşı Etkili Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, saçınızın en sağlıklı ve bakımlı haline kavuşmasını sağlar. Clear saç dökülmesine karşı etkili şampuan ilk olarak ıslak saça uygulanır. Saç derisine derinlemesine etki etmesi için masaj yapılır ve ardından iyice durulanır. Hızlı ve etkili sonuç almak için her gün kullanmaya özen gösterilmelidir.

İçindekiler

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dimethiconol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Dimethicone, Parfum, Piroctone Olamine, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Salicylate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Mica, TEA-Sulfate, Glycerin, Sodium Benzoate, Poloxamer 407, Laureth-23, Laureth-4, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, PEG-4, Glycine, Niacinamide, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, PPG-9, Butylene Glycol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 77891.
•Clear’in özel formülü, saçlarınızın kopmaya bağlı dökülme oranını 10 kata kadar* azaltır.
•Yeni sıvı jel formülünde bulunan zencefil özü bileşeni, saç derinize derinlemesine bakım yapar. Böylece saç köklerinin saç derisine daha güçlü tutunmasını sağlar.
•Gücünü saç derisi bakımı ve cilt bakımının birleşiminden alan bio-güçlendirici teknolojisi sayesinde saç derisinin koruyucu bariyerini destekler.
•İçeriğindeki özel amino asit, B3 vitamini ve besleyici tohum yağı bileşenleri ile kaşıntı, yağ ve kepek gibi sorunları çözmeye yardımcı olur.
•Saç derinizi nemlendirerek parlak ve yumuşak saçlara sahip olmanızı sağlar.
•Kopmaya bağlı saç dökülmesini önleyen; kepek ve kepeğe bağlı sorunlara karşı geliştirilen 3ZeroTech teknolojisi ile ferah bir etki bırakır.

*Kremsiz şampuanla karşılaştırıldığında.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız