Coca-Cola 4X1 L Pet #30017281 | CarrefourSA
Marka: COCA COLA

Coca-Cola 4X1 L Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,00 TL

adet
Coca Cola 4*1 lt

Hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde ve diğer mevsimlerde yani yılın 12 ayı lezzetli ve buz gibi bir içecek için tercih edilen Coca Cola, değişmeyen tadı ve rengi ile her zaman sofralara renk katıyor. Her açtığınız şişeyi bitirip her seferinde yeni bir lezzet ile karşılaşmak istiyorsanız, Coca Cola 4*1 lt paket ürününü satın alarak taptaze tüketim sağlayabilirsiniz. Coca Cola ürünlerini CarrefourSA reyonlarında istediğiniz her zaman bulabiliyorsunuz.

CarrefourSA mağazalarında İçecekler reyonu içerisinde Gazlı içecekler bölümünde yer alan Coca Cola 4*1 lt ürünü; akşam yemeklerinde veya öğlen yemek sofralarında veya pikniklerde bir litrelik içeceği tamamlayacak kişiler için ya da küçük bir sofrada yeterli düzeyde kola tüketimi için istenen miktarı oluşturuyor. 1 litrelik kola şişesini 4 adedi ile bir araya getirerek mantıklı bir paket oluşturuyor.

Klasik olarak bilinen bir litrelik Coca Cola şişelerinin bir araya gelmesiyle oluşan bu paket, akşam yemeklerinde, öğlen yemeklerinde, fast food atıştırmalarında, tatlılar ile beraber, pasta ve kek ikramlarında, partilerde, misafir ağırladığınız akşamlarda, pikniklerde veya yolculuklarda tercih edilebilecek bir içerik sağlıyor.

İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit, Renklendirici (Karamel), Asitliği Düzenleyici (Fosforik Asit), Doğal Aroma Vericiler, Kafein (Maks. 0,150 G/L ). *Kullanılan Şeker Veya Fruktoz-Glukoz Şurubu Paket Üzerine Kodlanmışt

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 45 6
Enerji (kj) 188 6
Karbonhidrat (g) 11.2 11
Şekerler (g) 11.2 31
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız