Colorland 10 Renk Akrilik Boya 15Ml #30283197 | CarrefourSA
Marka: BUBU

Colorland 10 Renk Akrilik Boya 15Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,99 TL

3,00 TL / Adet

Colorland 10 Renk Akrilik Boya 15Ml

Çocuğunuzun resim yaparken kendi dünyası kadar renkli ve kaliteli boyalar kullanmasını ister misiniz? Cevabınız evet ise Colorland Akrilik Boya Seti tam size göre!

Colorland Akrilik Boya Seti, paketinde 10 farklı renk seçeneği sunar. 15 ml boyutundaki şişelerde sunulan Colorland Akrilik Boya Seti, tüm boya tekniklerine uygun olup farklı yüzeylerde kolaylıkla uygulanabilir. Boyaları birbirleriyle karıştırılarak da kullanılabilen Colorland Akrilik Boya Seti, canlı ve yoğun renklere sahip yapısıyla yüksek düzeyde kapatıcılık sağlar.

Kokusuz ve hızlı kuruyan yapıdaki Colorland Akrilik Boya Seti ile resim yapmak, çocuklarınız için daha keyifli hale gelir. Bununla birlikte Colorland Akrilik Boya Seti, çocukların hayal dünyasını geliştirmelerine yardımcı olur. Avrupa Oyuncak Standartlarına (EN71) uygun olarak üretilen Colorland Akrilik Boya Seti'ni sepetinized ekleyerek çocuklarınızın resim yaparken harikalar yaratmasına yardımcı olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız