CPC File Çanta Fıstık Yeşili #30178789 | CarrefourSA

CPC File Çanta Fıstık Yeşili

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

CPC File Çanta Fıstık Yeşili, kolay kullanımı ve geniş depolama alanı ile işlevselliği sayesinde kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Spor, okul veya seyahat çantası gibi farklı amaçlar için kullanılabilen file çanta, geniş bölmeleri sayesinde günlük hayatta rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

Sırt Çantasında İşlevsellik

Çift fermuarlı, geniş ana bölme kullanıcılarının daha fazla eşyayı taşımalarını sağlıyor. Ana bölmenin sağladığı geniş alan sayesinde CPC File Çanta, ideal bir okul çantası olmakla beraber aynı zamanda seyahat çantası olarak da rahatlıkla kullanılabiliyor. Ön kısımda yer alan orta boydaki bölme, kullanıcıların kolayca ulaşmak istedikleri eşyaları için özel kullanım yeri sunuyor. Yan cephelerde bulunan iki adet küçük file bölme ise daha küçük ve daha kolay ulaşılması gereken eşyalar için ideal bir kullanım alanı oluşturuyor. Aynı zamanda su şişesi ya da termos gibi ihtiyaçlar için özel bir alan yaratıyor.

Konforlu Taşıma İmkanı

Ayarlanabilir ve dolgulu omuz askılarına sahip çanta, kullanıcılarına rahat bir taşıma imkanı sunuyor. Sırt kısmında yer alan file kumaşla tasarlanmış olan dolgulu paneller, çantanızın ağırlığının vücudunuza orantılı bir şekilde yayılmasına yardımcı oluyor. Polyester malzemeden olan arka panel sayesinde çantayı sırtınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

30178789

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız