CPC File Çanta Turuncu #30178798 | CarrefourSA

CPC File Çanta Turuncu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,99 TL

Günlük kullanıma uygun olan sırt çantası modeli ile kişisel eşyalarınızı taşımanız kolaylaşır. Okul çantaları kategorisinde bulunan CPC file çanta turuncu rengi ile dikkatleri üzerine çeker. Birinci sınıf su geçirmez ve yırtılmaz kumaştan üretilen ürün outdoor kullanıma uygundur. 

Her Mevsim Yanınızda

Özel eşyaların kolaylıkla taşınmasını sağlayan ürün çok hafif ve kullanışlıdır. Omuz askılıklarının haricinde üstten tutma aparatı sayesinde elde de rahatça taşınabilir. Geniş iç hacmiyle pratiklik sağlayan ürün, çok sayıda eşyayı taşımayı mümkün kılar. Yırtılmaz fileli kumaş sayesinde, sıcak havalarda kullanıcıları terletmeyen model, su geçirmeme fonksiyonu ile rahat bir kullanım olanağı sunar. 

İhtiyacınız Olan Ekipmanlar Sizinle

Outdoor, okul ve günlük kullanıma uygun olan Cambridge Polo Clup sırt çantası gizli fermuar bölmesiyle önemli eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşımanıza olanak tanır. Birinci sınıf iç astarı ve laptop bölmesi bulunan çantada, elektronik cihazlarınızı zarar görmeden taşıyabilirsiniz. Çanta modeli, yırtılmaz file cepleri sayesinde; su matarası, kulaklık gibi sürekli kullanılan ürünlere hızlıca ulaşmanızı da sağlar. 48 cm yüksekliği, 33 cm genişliği ve 28 cm derinliği olan ürünü CarrefourSA'dan hemen satın alabilirsiniz.

30178798

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız