D-Smart Go Film Dizi Paket Bedeli 12 #30274410 | CarrefourSA
Marka: D-SMART

D-Smart Go Film Dizi Paket Bedeli 12

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

ÜRÜN AÇIKLAMASI

D-Smart GO Nedir?

D-Smart GO, bilgisayarınız, cep telefonunuz, tabletiniz veya akıllı televizyonunuz aracılığıyla  internet üzerinden TV izleyebileceğiniz bir servistir. 

D-Smart GO ile yayın akışına bağlı kalmadan TV kanallarını izleyebilir, en iyi filmleri, tüm dünyada ses getiren dizileri, birbirinden heyecanlı maçları, vahşi yaşamı evinize getiren belgeselleri, haber, yemek, çocuk, müzik programlarını istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

D-Smart GO’da sizler için her gün yenilenen Seç-İzle içerik arşivimizden, birbirinden kaliteli 1000’den fazla film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içeriklerini izleyecek, TV programları ve dizi kayıtları sayesinde hiçbir programı kaçırmayacaksınız.

Ayrıca TV izle seçeneğiyle yayın akışına bağlı kalmadan paketiniz dahilindeki tüm TV kanalları 72 saate kadar geri alabilir, yayınlanan programı baştan izleyebilir, durdurabilir, geri-ileri sararak izleyebilirsiniz.

‘Bulut Kayıt’ özelliği ile de TV kanallarındaki programları kaydederek bulutta sizin için ayrılan alanda 30 gün saklayabilir ve istediğiniz zaman istediğiniz cihazdan izleyebilirsiniz.

D-Smart GO’yu Hangi Cihazlardan İzleyebilirim?

D-Smart GO’yu www.dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması üzerinden izleyebilirsiniz.

Ayrıca D-Smart GO’yu Samsung, LG ve Vestel marka akıllı TV’lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile de izleyebilirsiniz. (Yakında diğer TV markalarında ve Android TV de)

D-Smart GO Kartı nasıl kullanırım?

https://www.dsmartgo.com.tr/gokart  adresine gidin, satın aldığınız kodu girin.

 

D-Smart GO’ya henüz kayıt olmadıysanız www.dsmartgo.com.tr/uye-ol adresinden kayıt olun. Unutmayın! D-Smart GO’ya üye olduğunuzda ilk ay Film-Dizi paketini hediye ediyoruz. İsterseniz hemen isterseniz hediye süresi sonunda www.dsmartgo.com.tr/gokart adresinden go kart kodunu girebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için www.dsmartgo.com.tr/yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

D-Smart, hizmet kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Diğer D-Smart GO kampanyaları ile birleştirilemez. D-Smart GO kart kodları nakde çevrilemez, para iadesi yapılmaz ve devredilemez. (Kanunen düzenlenmiş iade hükümleri saklıdır) D-Smart kayıp, çalıntı GO kartlardan kaynaklanan kayıp ve zarardan sorumlu değildir. D-Smart hukuka aykırı kullanım ve ihlal tespit etmesi durumunda GO kart kullanım hakkını iptal edebilir.

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız