Dalin Sabun Klasik 100 Gr #30090904 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Sabun Klasik 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Dalin Bebek Sabunu , bebeklerin hassas ciltleri için özel olarak geliştirilmiştir. Bebeğinizin günlük bakımı için kullanabileceğiniz bu ürünü aynı zamanda kendi kişisel bakımınız için de gönül rahatlığyla kullanabilirsiniz. Yıkama esnasında bebeğinizin cildini zararlı bakterilerden arındırarak tahriş etmeden temizler. Dalin bebek sabunu dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürünü CarrefourSA Bebek Dünyası reyonu Bebek Bakım Ürünleri bölümünden temin edebilir veya online mağazamızdan sipariş verebilirsiniz.

Dalin Bebek Sabunu 100 gr, saf ve ciltle uyumlu maddelerden oluşan özel bir formüle sahiptir. Bol köpüklü yapısı ve oldukça hoş kokusu ile banyo saatleriniz, bebeğiniz ve sizin için daha keyifli hale gelir.

Dalin Bebek Sabunu, bebeğinizin cildinin kurumasını önler ve nemlendirir. Klinik testlerle kanıtlanmış, yumuşak formülü bebeğinize özel olarak geliştirilmiştir. İçeriğinde bulunan saf ve ciltle uyumlu özler sayesinde bebeğinizin banyo esnasında gözü yanmaz, narin bedeni tahriş olmaz. Dalin, annelerin bebek ürünleri seçimlerinde sıkça tercih edilen bir markadır.

Dalin bebek sabununu her banyo esnasında güvenle kullanabilir, güzel kokusu sayesinde banyonuza bebeğinizin de alışabileceği bir koku sağlayabilirsiniz. Ürün Hipoalerjeniktir. Eşsiz parfümü sayesinde mis gibi kokar. Kolay durulanma imkanı sağlar. Alkol, paraben ve boya gibi bebeğinizin cildine zarar verebilecek maddeler içermez.

 

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız