Johnson's Baby Shampoo 200 ml #30027760 | CarrefourSA
Marka: J'BABY

Johnson's Baby Shampoo 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,95 TL 35,97 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Johnson's Baby Shampoo 200 ml
Bebeğinizi yıkarken gözlerinin yanmasını istemiyorsanız doğru şampuanla banyodan keyif almasını sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında Bebek Şampuanları kategorisinde yer alan Johnson's Baby Shampoo 200 ml ile bebeğinizi rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilen ürün, bebeğinizin banyo saatinde ona özel bir bakım yapmanızı sağlayacak.
Yumuşaklığı klinik testlerle kanıtlanan ürün, gözler için saf su kadar yumuşak olduğundan, bebeğiniz için idealdir. Paraben, alkol ve parfüm içermemesi sayesinde güvenle kullanabilir; banyo saatini bebeğiniz için büyük bir eğlenceye ve oyuna dönüştürebilirsiniz. 'Gerçek Göz Yakmayan' ismi verilen formülü, yeni doğan bebekler için de uygundur.
Johnson's bebek şampuanı, cilt ile uyumlu pH'ı sayesinde tüm hassas ciltler için kullanılabilir. Bebeğinizin saçına ve vücuduna yaptığı bakım sayesinde hem saçını yumuşatır, hem de temizler. Saçlarının parlak görünmesini ve güzel kokmasını sağlar. Üstelik bebeğinizi her gün yıkamak istediğinizde dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sabunsuzdur ve hipoalerjenik olduğu da klinik testlerle ortaya koyulmuştur. Ürün yetişkinlerin saç temizliğinde de kullanılabilir. 200 mililitrelik şişede satılan bebek şampuanını hemen satın almak için sepetinize ekleyebilir, kolayca sahip olabilirsiniz.
Ürün Kodu: 114474

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız