Danone Karışık Meyve Aromalı Yoğurt 2*100 g #30085819 | CarrefourSA
Marka: DANINO

Danone Karışık Meyve Aromalı Yoğurt 2*100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Danone Karışık Meyve Aromalı Yoğurt 2*100 g

CarrefourSA reyonlarında Süt ve Kahvaltılık reyonlarında kolayca bulabileceğiniz Danone Karışık Meyve Aromalı Yoğurt 2*100 g, besleyici özellikleri ve sağladığı faydalar ile öne çıkıyor. Kahvaltı ve ara öğünlerde gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz Muz Aromalı Yoğurt, günlük enerji ihtiyacınızı karşılamak açısından da eşsiz bir besin kaynağı haline geliyor.

Doğal yapısı ve ideal lezzeti ile her damak tadına uyum sağlayabilecek olan Danone Karışık Meyve Aromalı Yoğurt 2*100 g, çocuklara yoğurdu sevdirecek şekerlemeler ile sunuluyor. 2 küçük paket halinde sunulması sayesinde gerek çocuklarınızın beslenme çantasında ve gerekse kendi çantanızda taşıyabilir, günün her öğününde tüketebilirsiniz.

Uzun ömürlü yapısı sayesinde mutfağınızda gönül rahatlığı ile muhafaza edebilir, dilediğiniz anda kendinize ya da sevdiklerinize pratik lezzetler sunabilirsiniz. Danone yoğurt, hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacak, hem de her damak zevkine uyum sağlayacak. Sindirimi kolay olan bir besin türü olan yoğurt, yemeklerden sonra hissettiğiniz rahatlığı kolaylıkla giderebilir. Sevdiklerinize küçük sürprizler hazırlama fırsatını sizlere veren Muz Aromalı Yoğurt ile çocuklarınıza ideal öğünler hazırlayabilirsiniz.

100 gramlık paketler halinde sunulan ve ayrıcalıklı bir lezzete sahip ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız