Omak Decobella Keçe Ütü Masası Kılıfı #30074113 | CarrefourSA
Marka: OMAK

Omak Decobella Keçe Ütü Masası Kılıfı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
209,90 TL

Decobella Keçe Ütü Masası Kılıfı

 

Ütüleme ürünleri denilince ilk akla gelen ve ütünün olduğu her yerde mutlaka kullanılan bir ürün olan Decobella Keçe Ütü Masası Kılıfı kullanışlı ve uygun fiyatlı bir ürün olarak raflarda alıcılarını bekliyor.

Ev Düzeni ve Züccaciye bölümünde satılan ütüleme ürünleri reyonlarından temin edilebilecek Decobella Keçe Ütü Masası Kılıfı ile yaptığınız ütülerde artan kalite ve kolaylığı kısa sürede fark edeceksiniz. Sizin için en iyisini yaptık sloganıyla üretilen keçeli Deco Bella ütü masası kılıfları kullanışlı, sağlam ve ekonomik bir ürün. Standart olarak 140x50 boyutlarında üretilen, uygun fiyatları ve sağlam yapısı ile uzun süre kullanılabilir olması ile de tercih edilen bir ürün. Dış etmenlere karşı koruyucu bir kılıf görevi görmesinin yanında ütünün sıcağının da zarar vermesini engellemek amacıyla üretilmiş bir koruyucu ütü aksesuarı. Ütü masasını ve dolayısıyla ütülenecek çamaşırları korumak amacıyla kullanılan bir ürün olarak uzun süre kullanılabilir ve eskiyip sarardığında kolaylıkla değiştirilebilir pratik ve kullanışlı bir ürün. Yalnızca bir defa alındığında uzun süreler boyunca tekrar ihtiyacını duymayacağınız ekonomik bir seçenek.

 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız