Dentasave Klorhex Günlük Bakım Ağız Çalkalama Suyu 300 ml #30146588 | CarrefourSA
Marka: DENTASAVE

Dentasave Klorhex Günlük Bakım Ağız Çalkalama Suyu 300 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
139,90 TL 83,94 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

DentaSave Klorhex Günlük Bakım Ağız Çalkalama Suyu 300 ml, ağız ve diş sağlığını önemseyenler için iyi bir tercih oluyor. Günlük kullanım için uygun olan ürün, ağız ve diş temizliğinden sonra kullanılabiliyor. Diş temizliğinizi tamamlama konusunda son derece önemli bir ürün olarak öne çıkan ağız çalkalama suyu, dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağız içi, dil, diş eti ve yanak içlerinizin hijyenini sağlamak için kullanabileceğiniz ideal bir yapıya sahip.

Güçlü Formül Yüksek Hijyen

Diş fırçasının ulaşamadığı en küçük ayrıntılara bile temas ederek derinlikli bir temizlik ve hijyen sağlayan günlük ağız bakım suyu, diş eti bakımı için tercih edilebilecek nitelikli bir formüle sahip bulunuyor. %0.05 oranında Klorheksidin içeren ürün günlük ağız ve diş bakımınızın bir parçası olmaya aday görünüyor. 

Günlük Diş Bakımının Ayrılmaz Parçası

Diş eti bakımının sağlanması ve korunmasına yardımcı olan DentaSave Klorhex günlük ağız çalkalama suyu, alkolsüz içeriğe sahip bulunuyor. İncelikli ve detaylı bir temizlik elde etmek için kullanabileceğiniz diş suyu ile ağzınızı daha uzun süre hijyenik tutabilirsiniz. Diş bakım ürünleri kategorisinde yer alan DentaSave Klorhex'i sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz. 

30146588 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız