Didi Şeftali 1 Litre Pet #30106695 | CarrefourSA
Marka: DIDI

Didi Şeftali 1 Litre Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
20,45 TL

adet
Didi şeftali 1 lt, ferahlatıcı soğuk çay lezzetini seven ve farklı çeşitlerinin tadına varmak isteyenler için aile boyu ölçüde sunuluyor. Özenle seçilen en kaliteli çay yapraklarının deminden elde edilen içecek, şeftali tadı ve aromasıyla birleştirilerek, nefis bir serinletici meşrubata dönüşüyor. Buzlu çay içerisine hiçbir renklendirici ilave edilmeden kendi doğal renginde tüketiciye ulaşıyor. Koruyucu ve katkı maddesi içermediği için, sağlıklı özelliğini muhafaza ediyor. Oda sıcaklığında veya buzdolabında bekleterek tüketilebiliyor.Buzlu çaylar bölümünde yer alan şeftalili ürün, verdiği içim keyfinin yanı sıra çayın vücuda sağladığı tüm faydaları da barındırıyor. Şeftalili soğuk çayınızı buzdolabından çıkardığınız haliyle tüketebileceğiniz gibi, sıcak yaz günlerinde veya daha soğuk tercih ettiğinizde buz ilave ederek de içebilirsiniz. Günün her saatinde, dört mevsim aynı keyifle tadını çıkarabilirsiniz. 1 litrelik şişesinde ailece tüketebilir, misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Ürünü, alışveriş sepetinize bir tıkla ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, şeker, asitlik düzenleyiciler(sitrik asit, Trisodyum Sitrat) Siyah çay ekstraktı, Aramo verici (ŞEFTALİ). Çaydan gelen kafein içerir. (Maksimum 80 mg/L )

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Diğer Uyarılar
Kafein İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇAYKUR MERSİN PAZARLAMA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / MERSİN

İşletme Kayıt No
TR-10-K-002949

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 32
Enerji (kj) 136
Karbonhidrat (g) 8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız