Dimes Şeftali Nektarı 1 Litre Tetra Paket #30090659 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Şeftali Nektarı 1 Litre Tetra Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL 33,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Türkiye'nin ilk yerli meyve suyu olan Dimes tesislerinde gerçek meyveden üretilen saf meyve suyu Dimes Şeftali Nektarı 1 lt Tetra katkısız ve organiktir. Anadolu'nun özenle ve titizlikle toplanan kaliteli ve üstün lezzete sahip meyveler 24 saat içerisinde işlenmektedir. Dünya standartlarına uygun olarak üretilen Dimes'in meyve suları her yıl 200.000 adet meyve fidanını yetiştirmektedir.Dalından koparılmaya başlandığı anda tazelik ve özen gerektiren meyvelerin özenle seçilerek meyve suyuna dönüştürüldüğü şeftali, mis kokusu ve lezzeti ile klasikleşmiş lezzetinden hiçbir kayıp vermeden uluslararası standartlara uygun olarak üretilir. Katkısız olarak üretilen meyve suyu tetra pak güvencesiyle koruyucu ambalajında satışa sunulur. Açılıp kapanabilen kapağa sahip meyve suyu ambalajı ürünün lezzetini korumaktadır. Katkısız ve organik olan meyve suyunu son kullanma tarihine kadar tüketmeye özen gösteriniz. Ayrıca kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza etmeniz önerilmektedir. Şeftali suyunun hafif ve lezzetli tadı ve içimi ile günün her saatinde severek tüketilebilir. Ürünü CarrefourSA içecek reyonlarının meyve suyu nektarı bölümünde rahatlıkla bulabilir, ayrıca online sipariş yöntemi ile sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Meyve Oranı: En Az %50. Şeftali Püre Konsantresinden Üretilmiştir. İçindekiler: Su, Şeftali Püresi Konsantresi, Şeker (Pancar Şekeri Kullanılmıştır), Aroma Verici (Şeftali), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz. İçmeden Önce Çalkalayınız. Serin, Kuru Ve Güneş Işığı Almayan Ortamlarda Depolanmalıdır. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Muhafaza Edilmeli Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Dimes Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa/İzmir

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 48
Enerji (kj) 204
Karbonhidrat (g) 11.6
Şekerler (g) 10.3
Protein (g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız