Disney Süpriz Yumurta #30260736 | CarrefourSA

Disney Süpriz Yumurta

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8,10 TL

Disney Süpriz Yumurta

Çocuklarınıza hediye heyecanı yaşatmak istediğiniz anlarda Disney Sürpriz Yumurta'yı kullanabilirsiniz! Çocuğunuzun farklı Disney kahramanlarının minik oyuncaklarını barındıran Disney Sürpriz Yumurta'yı açarken yaşadığı sevince ortak olabilirsiniz!

Disney Sürpriz Yumurta içerisinde Disney'in en sevilen animasyonlarından biri olan Frozen'daki karakterlerden biri bulunur. Çocuğunuz gerçek yumurta şeklindeki sürprizi açtığında Elsa, Anna, Hans, Kristoff, Olaf ve Sven karakterlerinden biriyle karşılaşır. Karakterlerin en sevimli halleriyle çocuğunuza gülümsediği bu oyuncaklar kaliteli materyallerden üretildiği için uzun süre boyunca miniklere eşlik edebilir. Çocuğunuz Disney Sürpriz Yumurta'dan çıkan tüm karakterleri bir araya getirerek ilk minik koleksiyonunu oluşturabilir ve Frozen dünyasını kendi odasına taşıyabilir. Disney Sürpriz Yumurta, çocuğunuzu küçük bir hediye ile çok mutlu etmek istediğiniz her an yanınızda!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız