Doğadan Böğürtlen 20'li #30099987 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Böğürtlen 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
58,95 TL 39,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Doğadan Böğürtlen Çayı 20*2 g

Böğürtlen Asya, Avrupa ve Amerika'da doğal olarak yetişen bir yaz meyvesidir. Siyah ve kırmızı renkli, küçük gözenekleri bulunan meyve, çilekle aynı familyayı taşır ve oldukça tatlıdır. Başta sindirim sistemi olmak üzere vücuda olumlu etkisi oldukça fazladır.

Bu meyveyle yapılan çayın içimi oldukça kolay ve lezzetlidir. Tatlı bir meyve olmasından dolayı, ekstra hiçbir tatlandırıcıya ihtiyaç duymadan içilebilir. Hoş kokusu, rengi ve tadıyla çocukların da oldukça seveceği bir çay olma özelliğini taşır.

Sindirim yolu bozukluklarını gidermede önemli bir rolü olan çay, ishal ve kabızın tedavisinde önemli bir rol oynar. Vücuttaki insülin oranını düzenler ve kalp sağlığını korumaya yardımcı olur. Ayrıca soğuk algınlığı tedavisinde de önemli bir yardımcıdır. C vitamini desteği ve boğaz ağrısını rahatlatmasıyla, size tedavi süresince çok olumlu bir destek sağlar.

Kış aylarında rahatlıkla bulamayacağınız bu meyve, Doğadan Böğürtlen Çayı ile evlerinize geliyor ve asıl ihtiyacınız olan mevsimde size kolaylık sağlıyor. CarrefourSA reyonlarında, meyve çayları kategorisinde sunulan böğürtlen çayını hemen sepetinize ekleyebilir, kendinize ve çocuklarınıza hem tatlı hem de sağlıklı bir içecek sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: 99156

"
İçindekiler Bilgisi
Bamya Çiçeği, Elma, Böğürtlen Yaprağı, Kuşburnu, Böğürtlen Aroma Vericisi, Portakal Kabuğu, Mürver Meyvesi, Böğürtlen (%1,5), Stevya, Tarçın.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
5 dk/min - 100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız