Çaykur Filiz Çay 1000 Gr #30066742 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Filiz Çay 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 48 adet
163,90 TL

adet
"Çaykur Filiz Çay 1 kg

Tarihten bu yana sıcak içecek olarak tercih edilen ve antioksidan etkiye sahip olan çay, tiryakileri için Rize’den ayağınıza geliyor.

Filiz Çay, damak tadınıza uygundur. Kokusu, rengi ve damaklara kazınan hafif buruk tadıyla aranan bir lezzettir. Gerçek çay meraklılarının harmanlamada kullandıkları ürünlerden biridir.

Çay, gerek dost sohbetlerinin, gerek ciddi toplantıların vazgeçilmezidir ve Türk insanı için tarihten gelen bir yadigardır. Tiryakileri için çayın ve sohbetlerinin özel bir yeri vardır. İster yemeklerden sonra için, ister öğün aralarında, her zaman cazip bir içecektir. Kışın ısıtır, yazın harareti alır. Dört mevsim tüketilebilen sıcak çayın yanı sıra, yaz günlerinde sevdiklerinize limonlu ve soğuk olarak da ikram edebilirsiniz. Değişik tatlar arayanlar için, içine katabileceğiniz birkaç damla süt sayesinde elde edeceğiniz sütlü çay da güzel bir alternatif olabilir. Ayrıca farklı demleme çeşitleriyle lezzet yelpazaleri oluşturmanız mümkündür. Güzel demlenmiş bir fincan çay, paylaşılabilecek özel bir hediyedir.

Demlikteki eski çaylarınızı da ev çiçeklerinizi sulayarak değerlendirebilir, böylece saksı çiçeklerinizin daha canlı ve renkli olmalarını sağlayabilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarında filiz çaylar kategorisinde sunulan Çaykur Filiz Çay 1 Kg'ı denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 340338

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
ÇAYKUR ÇAYININ GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, ÇAYKUR ÇAYI'NI HER BARDAKTA, RENGİ VE KOKUSUYLA TAM KIVAMINDA DEMLEMEK İÇİN BİR ÇAY BARDAĞINA KARŞILIK 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAYKUR ÇAYI KONULMALI

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.2
Şekerler (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız