Domestos Çamaşır Suyu Maksimum Hijyen Ultra Beyaz 3240 ml #30148013 | CarrefourSA
Marka: DOMESTOS

Domestos Çamaşır Suyu Maksimum Hijyen Ultra Beyaz 3240 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
134,50 TL

adet

 

Yoğun kıvamlı formülüyle Domestos Çamaşır Suyu maksimum hijyen sağlar. Yoğun kıvamlı formülü ile suyun altında bile tutunarak lekeleri çıkarır. Düzenli kullanıldığında sizin ve sevdiklerinizin daha temiz ve hijyenik ortamda yaşamanızı sağlayan Domestos çamaşır suyu, parlaklık, temizlik ve hijyen sağlarken farklı kokuları ile de içiniz ferahlar.

 

Domestos Çamaşır Suyu Maksimum Hijyen’i birçok yerde kullanabilirsiniz. Temizlenecek yüzeye doğrudan kullanımda mükemmel bir temizlik sağlamasının yanında banyo temizleyici, klozet temizleyici, küvet temizleyici, lavabo temizleyici, yer temizleyici, leke çıkarıcı ve çamaşır beyazlatıcı olarak da maksimum hijyen ve temizlik sağlar.
Asıl Etki (Dezenfeksiyon) Doğrudan kullanım: Gerekli yüzeylere uygulayın, 5 dakika bekletin ve durulayın.
Klozetler: Klozet temizleyici olarak kullanmak isterseniz klozetin kenar kıvrımının içine üst kısmından başlayarak sıkın ve gece boyunca beklemeye bırakın.
Mutfak / Banyo Lavaboları ve Lavabo Delikleri: Lavaboya döktükten sonra 5 dakika bekleyin, gerekirse fırça ya da bez yardımı ile yayarak köpürmesini sağlayın ve daha sonra bol su ile durulayın. Lavabo deliğine sıkarak kullanın.
Sulandırarak Kullanım (Temizlik Etkisi) Yerler ve Geniş Yüzeyler: Yüzey ve yer temizleyici olarak kullanmak isterseniz 5 lt. suya 180 ml. Domestos Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ekleyin.
Çamaşırlarda Kullanım (Temizlik Etkisi): Çamaşır beyazlatıcı ve leke çıkarıcı olarak kullanmak isterseniz 5 lt. suya 15 ml. Domestos ekleyin, iyice karıştırın, 45 dakika beklettikten sonra durulayın ve deterjan ile normal yıkamanıza devam edin. Daha yoğun kirler için 30 ml. Domestos ekleyin. Gece boyunca bekletecekseniz, kullanım miktarını yarıya indirin.
Otomatik Makinede: Beyaz çamaşırlarınızı makineye yerleştirin. Ön yıkamalı bir program seçin. Ana yıkama gözüne deterjan koyup, makinenizi çalıştırın. Makineniz su alırken 1,5 çay bardağı (127,5 ml.) Domestos’u ön yıkama gözüne dökün.
Kullanmadan önce etiketi mutlaka okuyunuz.

 

  • Uzun süreli koruma ve maksimum hijyen sağlar.
  • Yoğun kıvamlı çamaşır suyu temizler, hijyen sağlar.
  • Evinizin her yerini hijyenik olarak temizler.
  • Yüzeyleri parlatır.
  • Yoğun kıvamlı formülü ile sifonu çektikten sonra bile yüzeye tutunarak etkisini devam ettirir.
  • Her gün düzenli kullanımı ile sizin ve ailenizin korunmasına yardımcı olur.

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız