Dr. Oetker Kivi-Yeşil Elmalı Bitkisel Jel 100 Gr #30001182 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Kivi-Yeşil Elmalı Bitkisel Jel 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,90 TL

adet

Lezzetli ve serinletici Dr. Oetker Kivi-Yeşil Elmalı Bitkisel Jel 100 g ile birbirinden güzel tatlılar hazırlayabilirsiniz. Üstelik hazırlanışı da çok kolay, yarım litre suya karıştırılarak eritilen karışım, buzdolabında bekletildikten sonra kullanıma hazır hale geliyor. Kolay hazırlanışının yanında bitkisel içerikli olması da önemli özelliklerinden biri.

Pastaların En Güzel Süsü 

Çeşitli pastaların ve tartların üstünü süslemek için kivi-yeşil elmalı bitkisel jel kullanabilirsiniz. Böylece hem parlak ve güzel hem de iştah açıcı bir görüntü oluşturabilirsiniz. Ayrıca kivi-yeşil elmalı ile meyvelerinizin kararmasını önleyip güzel görünen meyveli tatlılar da yapabilirsiniz. Kendinden aromalı olan kivi-yeşil elmalı bitkisel jeli isterseniz meyve ile birlikte isterseniz de sade olarak pastanızın üstüne uygulayabilirsiniz.

Bitkisel Jelle Rengarenk Atıştırmalıklar 

Bitkisel jelleri hem tek başına hem de süsleme malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Kolay hazırlanabilir özellikleriyle kısa sürede çeşitli atıştırmalıklar hazırlamaya imkan tanırlar. İsterseniz çeşitli meyve kabuklarının içinde, isterseniz de çeşitli kalıplarda dondurarak sunum yapabilirsiniz. CarrefourSA Unlu Mamüller ve Tatlılar reyonundan ulaşabileceğiniz Dr. Oetker Kivi-Yeşil Elmalı Bitkisel Jel ile siz de keyifli ve lezzetli atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz.

30001182 

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, KIVAM ARTTIRICI(KARRAGENAN), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT, TRİSODYUM SİTRAT), RENKLENDİRİCİLER(KLOROFİL, BETA KAROTEN), AROMA VERİCİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 60
Enerji (kj) 257
Karbonhidrat (g) 15.1
Şekerler (g) 15.1
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız