Dr. Oetker Pancake #30115347 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Pancake

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,50 TL

adet
"Dr. Oetker Pancake

En güzel kahvaltıların vazgeçilmezi olmaya aday lezzetli Dr. Oetker Pancake, Hazırlanacak Tatlılar bölümünde sizlere sunuluyor. Her yaştan insanın kahvaltıda severek tükettiği pancake, ürün sayesinde daha kolay ve pratik bir şekilde hazırlanıyor. Yalnızca 1,5 çay bardağı süt ve 1 yumurta eklenerek hazırlanan pankek, kahvaltının yanı sıra beş çayı için de keyifli bir atıştırmalık olarak sofralarınızı süslüyor; farklı bir ikramlık seçeneği oluşturuyor. Günün her saati kolaylıkla hazırlayabileceğiniz ürün, tüm ailenin vazgeçemeyeceği bir lezzet olarak öne çıkıyor.

Sabah kahvaltılarında dilerseniz bal, reçel, fıstık ezmesi, kakaolu fındık kreması veya taze meyveler ile servis edebilirsiniz. Fındık, fıstık, badem, ceviz gibi kuru yemişler ile süsleyebilirsiniz. Dilerseniz de tuzlu tarifler kullanarak, lezzetli ve keyifli bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz.

Ailenizi ve sevdiklerinizi çok mutlu edecek lezzeti, pratik un karışımı sayesinde kolaylıkla pişirebilirsiniz. 134 gr.'lık paket halinde sunulan ürünü, ambalajında yazan hazırlama talimatlarına uyarak kısa sürede pratik bir şekilde pişirebilir ve dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Siz de keyifli ve lezzetli bir kahvaltı sofrasının vazgeçilmezi pankeki tek tıkla sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 449366

"
İçindekiler Bilgisi
BUĞDAY UNU, ŞEKER, MODİFİYE PATATES NİŞASTASI, YAĞSIZ SÜT TOZU, KABARTICILAR(GLUKONO DELTA LAKTON, SODYUM BİKARBONAT), AROMA VERİCİ, TUZ, KIVAM ARTTIRICI(GUAR GAM)

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 217
Enerji (kj) 907
Yağ (g) 4.3
Doymuş Yağ(g) 1.6
Karbonhidrat (g) 36.4
Şekerler (g) 11.2
Protein (g) 8.3
Tuz(g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız