Dr. Oetker Vitalis Multı Meyveli Çıtır Müsli 450 G #30074375 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Vitalis Multı Meyveli Çıtır Müsli 450 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
129,90 TL

adet
CarrefourSA reyonlarında bulunan Dr. Oetker Meyveli Vitalis, 3 çeşit tahıldan ve 9 farklı meyveden imal edilmiştir. Tahıl olarak, çavdar, buğday ve yulaf ihtiva eder. İçerisinde kurutulmuş incir, şeftali, armut, ahududu ve muz gibi besleyici meyveler bulunur. Süt ya da yoğurt ile karıştırarak sabah kahvaltılarınızda ve diğer öğünlerde rahatlıkla tüketebilirsiniz.Mısır gevreği, müsli, hububat reyonunda bulabileceğiniz ürünlerden biri olan Dr. Oetker Meyveli Vitalis,oldukça pratik bir kahvaltılıktır. Çeyrek oranda ayrıştırılmış yulaf ezmesi, yüzde 10’ar oranlarda buğday ve çavdar ezmesi içerir. Kurutulmuş elma, incir ve şeftali gibi meyveler nedeniyle son derece lezzetli bir besin kaynağıdır.Klasik kullanımının yanı sıra, dilerseniz Dr. Oetker Meyveli Vitalis'i kremalar ve özel tatlı sosları ile birleştirerek son derece lezzetli, sıra dışı yaş pastalar ve küçük atıştırmalıklar yapabilirsiniz. Kullanıma başlandıktan sonra, paket hava almayacak şekilde kapatıldığında, müsli serin ve nemsiz ortamda uzun süre muhafaza edilebilir. Farklı meyve ve tahılların özenle seçilerek hazırlandığı Dr. Oetker Meyveli Vitalis'i, hemen sepetinize ilave ederek kolayca satın alabilirsiniz.Ürün kodu:344286
İçindekiler Bilgisi
Tam tane yulaf ezmesi(%48), bitkisel yağ (ayçiçek) (%12), şeker, kuru üzüm(%5,4), glikoz şurubu, turna yemişi şekerlemesi (%5)[( turna yemişi (%57), şeker, nem verici (gliserin)], kurutulmuş buğday ruşeymi, buğday unu ,tam buğday unu, pirinç unu, kurutulmuş elma dilimleri (%2,3) [(elmadilimleri (%97), asitlik düzenleyici(sitrik asit) ,antioksidan(askorbik asit)], bal(%1,3), dekstroz, çarkıfelek meyve suyu tozu (%0,5), tuz, aroma verici.

Alerjen Bileşenler
Yulaf,buğday,arpa ve süt ürünü içerir. Soya,süt ve sert kabuklu meyve içerebilir.

Menşei Ülke
Almanya

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Kullanım Talimatı
Süt ile karıştırıp tüketiniz

Diğer Uyarılar
BOL LIF IÇERIR.DEMIR VE MAGNEZYUM IÇERIR.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN. VE TIC. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 448
Enerji (kj) 1882
Yağ (g) 16
Doymuş Yağ(g) 1.7
Karbonhidrat (g) 64
Şekerler (g) 26
Lif(g) 1.6
Protein (g) 8.8
Tuz(g) 0.6
Magnezyum (mg) 70.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız