Dreamies Peynirli Kedi Ödül Maması 60 G #30145312 | CarrefourSA
Marka: DREAMİES

Dreamies Peynirli Kedi Ödül Maması 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 70 adet
34,90 TL 26,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
DREAMİES PEYNİR 60G KEDİ ÖDÜL

Dreamies Peynir 60g Kedi Ödül, kedileriniz için peynirli ve sebze takviyeli ödül mamasıdır. Yavru ve yetişkin kedileriniz için uygun olarak verilebilecek bir mama çeşididir. Zengin içeriği ile kedilerinizin beslenmesini tamamlayıcı niteliktedir. Özellikle yavru kedilerin gelişimini destekler. Yetişkin olanlar için ise beslenmeyi düzenleyici etki gösterir. CarrefourSA pet shop reyonlarında bulabileceğiniz mamalar ile kedilerinizi ödüllendirebilirsiniz.

Dreamies Peynir 60g Kedi Ödül içeriğinde sebze proteini, tahıl çeşitleri, et ürünleri, bitkisel ve hayvansal ürün çeşitleri ve süt ürünleri yer alır. Bu zengin içerik ile kedinizin gelişimi ve sağlığı için oldukça faydalıdır. Yetişme çağında olan kediler mama ile birlikte destekleyici etki yapar. Günde en fazla yirmi adet kadar kullanarak kedilerin gelişimlerinin normal seyrinde devam etmesini sağlayabilirsiniz. Yetişkin olan kedileriniz için de tüm sağlık sistemleri için önemli bir kaynak olarak kullanılabilir. İçeriğinde bulunan protein ve vitaminler sayesinde besleyici ve geliştirici etki gösterir. Lezzetli olması için eklenen peynir katkısı ile kedilerinizin çok seveceği bir mama olacaktır. Paketi açıldıktan sonra dört hafta içerisinde bitirilmesi tavsiye edilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız