Elit Madlen Çikolata 288 g #30093782 | CarrefourSA
Marka: ELIT

Elit Madlen Çikolata 288 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
399,50 TL

adet
"Elit Madlen Çikolata 288 g

Zengin içeriğiyle Elit Madlen Çikolata 288 g, Hediyelik Çikolata reyonundan klasik çikolata sevenlerin beğenisine sunuluyor. Gümüş renkli kutusuyla oldukça şık bir görüntü sunan ürün, estetik bir hediye arayanlara hitap ediyor. Şık kutu; bitter ve sütlü çikolatalardan oluşan bir madlen aranjmanı sunuyor. Türk ustalar tarafından hazırlanan özel lezzetler, kutunun içinde kare şeklinde dizi halinde sıralanıyor. Sütlü çikolata, içerdiği sütün tadını almanızı sağlarken, bitter çikolata kakao tadına doymanıza imkan tanıyor. Her iki çikolata türü de lezzetiyle, her yaştan insana hitap etmeyi başarıyor.
Kaliteli ham maddesi, kakaosu ve damakta eriyen lezzetiyle, ürün klasik tarzı sevenlerin gözdesi oluyor. Gerek kendine mahsus tadı gerek estetik kutusuyla geleneksel çikolata teması taşıyor. Bu sebeple de hediyelik olarak tercih sebebi oluyor. Bayramlarda, kutlamalarda, özel günlerde rağbet görüyor. Üstlerinde Elit logosunu taşıyan çikolatalar, dış görünüşleriyle de ayırt edilebiliyor.
Şık ambalajıyla hediye edilirken göz alıyor, ikram edilirken oldukça estetik duruyor. Kaliteyi tadı ve görüntüsüyle fark ettiren ürünü kurdeleli şık kutusu içinde almak isteseniz, hemen sepete atabilir, kolayca sipariş edebilirsiniz.
Ürün Kodu: 429999
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız