Eti Bitter Fıstıklı Kare Çikolata 60 G #30006847 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Bitter Fıstıklı Kare Çikolata 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,00 TL

adet
Hayatın mutluluk kaynaklarından biri olan çikolata, Eti Bitter Fıstıklı Kare Çikolata 60 g ile en güzel çeşitlerinden biri olarak tatlı severlere farklı bir keyif olarak sunuluyor. İçeriğinde yüzde 54 oranında kakao bulunuyor. Sütsüz ve sade kakao ile üretilen ürün, kare formunda kırılabilen küçük dilimler şeklinde tüketiciye ulaşıyor. CarrefourSA raflarındaTablet Çikolatalar reyonunda satışa sunulan ürün, tatlı ihtiyacını en sağlıklı ve keyifli şekilde gideriyor. Çocuklardan yetişkinlere, herkesin beslenmesinde sağlıklı bir lezzet sunuyor. Ara öğünlerde, akşam vakitlerinde, televizyon izlerken, arkadaş toplantılarında, sohbetlerde, partilerde zevkle yeniyor. Doğal içeriği ve bol yemişi ile sağlıklı besin değerleri ve bol protein içeriyor. Siz de çikolatanın en güzel hali ile tanışabilirsiniz. Ürünü aile üyelerinizle, sevdiklerinizle paylaşabilir; çocuklarınıza da rahatlıkla yedirebilirsiniz. Pişirdiğiniz kurabiyelerin, keklerin, pastaların üzerine rende yaparak ekleyebilirsiniz. Keyifli bir hayatın en tatlı lezzetini bitter olarak sevenler için harika bir seçenek olan ürünü hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir; kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Bitter Çikolata [Kakao Kitlesi, Şeker, Kakao Yağı, Yağı Azaltılmış KakaoTozu, Tereyağı (Süt Ürünü), Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini, PoligliserolPolirisinolat), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi En Az % 54'tür.], Antep Fıstığı %14.

Alerjen Bileşenler
Antep Fıstığı ve Süt ürünü içerir.Eser miktarda Badem, Fındık, Gluten, Soya Ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Buzdolabına koymayın, 18-22C'de muhafaza ediniz. Isıdan, kokudan, nemden uzak tutunuz.

Süzme Ağırlık
60

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 525
Enerji (kj) 2186
Yağ (g) 33
Doymuş Yağ(g) 21
Karbonhidrat (g) 44
Şekerler (g) 35
Lif(g) 12
Protein (g) 8.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız