Elma Kırmızı Organik #30091848 | CarrefourSA

Elma Kırmızı Organik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

Organik Elma

Meyvelerin sultanı olan ve hazmı kolaylaştırıp kişilerde rahatlık hissini beraberinde getiren organik elma ile meyve vakti. Faydaları saymakla bitmez denilebilecek olan bu mucizevî ürün bir meyveden çok daha fazlasıdır. Genel sağlığa dair olan yararlarının yanı sıra sindirim sistemi üzerindeki faydaları da epeyce fazla olan ürün birçok cilt hastalığı için de mucizelerini ortaya koymaktadır. Öyle ki kalp ile damar hastalıkları noktasında da etkisi görülen bu ürün sahip olduğu zengin içeriği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. İçeriğinde barındırdığı besinler, elementler ve vitaminler aracılığı ile vücudu güçlendirici etkiye sahip olan ürün, hastalıklara karşı önlem alabilmeniz için yardımcınız olacaktır. O halde hem bu leziz ürünün tadına bakmak hem de beraberinde getirdiği faydalardan yararlanmak isterseniz CarrefourSA reyonlarında yerinizi alabilirsiniz.

Organik meyveler arasından rahatlıkla erişebileceğiniz organik elma içerisinde K, A, C, B6 ve E vitaminlerine yer vermektedir. Şifa kaynaklarından biri olan ürün, görünen kadar görünmeyen organlar için de inanılması güç faydalar sağlamaktadır. Beyin fonksiyonlarından diş sağlıklarına hatta kanser mücadelesinden kalbe kadar birçok hastalıkta ürün koruyuculuğundan söz edilebilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız