Enjoy 400 Gr Kanarya Yemi #30067169 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy 400 Gr Kanarya Yemi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
58,99 TL

adet

Petshop reyonunda yer alan Enjoy Kanarya Yemi 400 g; Perilla Tohumu, Kanarya Yemi, Kenevir Tohumu Rapiska Tohumu ve Nijer Tohumundan oluşan ve kanaryaların doğal beslenme alışkanlıkları da göz önünde bulundurularak üretilmiş olan özel bir yem türü. Kaliteli bir tahıl karışımından oluşan bu yem, kanaryaların fiziksel ve biyolojik ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayabilecek şekilde tasarlandı. Yemin içerisindeki tohumlarda protein, yağ, selüloz, A, E ve D vitaminleri bulunur. Kanarya yemi hijyen koşullarına dikkat edilerek özenle paketlendi.

Enjoy Kanarya Yemi Nasıl Kullanılır?

Enjoy Yem her tüketici kanarya için 10 gr yani yaklaşık 1 yemek kaşığı oranında verilir. Yoğun içeriği nedeni ile bu miktardan fazla verilmesi tavsiye edilmez.

Enjoy Kanarya Yemi

Vitamin ve protein yönünden zengin olan bu yem, kanaryalar tarafından iştahla tüketilen besleyici bir üründür. Siz de kanaryalarınızı vitamin açısından zengin olan bu kaliteli ürünle beslemek için tek tıkla CarrefourSA üzerinden ürünü kolayca temin edebilirsiniz.

30067169

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız