Enjoy Paraket Yemi 700 Gr #30067196 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy Paraket Yemi 700 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,99 TL

adet

Hayvan dostlarınıza uygun, dilediğiniz çeşitte yem ve mama seçenekleri, CarrefourSA Petshop reyonlarında sizi bekliyor. Tropikal bir kuş olan Paraket kuşlarının beslenme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak geliştirilen Enjoy Paraket Yemi 700 g ise Paraket kuşlarının fiziksel ve biyolojik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılıyor.

Nemsiz ve serin ortamda saklanması gereken yemin günlük olarak Paraket kuşlarına verilmesi tavsiye ediliyor. Paraket kuşunuzun sağlıklı beslenebilmesi için her gün tazelenmesi gereken Pareket yemi; vitamin ve mineral özlü yapısında içerdiği darı, kuşyemi, ot tohumları, nijer, vitamin ve mineral tanecikleri ile Paraket kuşları için tam bir beslenme sağlıyor. Karışım oranları oldukça nitelikli olan ve en seçkin tahıllar kullanılarak hazırlanan Paraket yemi, yem hijyen kurallarına uygun olacak şekilde paketlenip satışa çıkarılıyor. Premium bir yem olan bu paraket yemi hayvan dostlarınızın favori besinlerinden biri olacak.

Online olarak da temin edebileceğiniz Paraket kuşu yeminizi tek tıkla sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz ödeme seçeneğini kullanarak ücretini ödeyebilirsiniz. İster online ödeme yapabilir isterseniz de kapıda ödeme kolaylığını tecrübe ederek, ürünü tek tıkla sipariş verebilirsiniz. 

 30067196 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız