Everest Sgm-X7 Gamer Mouse #30130262 | CarrefourSA
Marka: EVEREST

Everest Sgm-X7 Gamer Mouse

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
369,00 TL

"
Everest Rampage SGM-X7 güçlü 2400 DPI lazer sensör kullanmaktadır. Oyunda iken bile bu geniş DPI seçeneklerini değiştirebilirsiniz.3000 Taramafrekansı,3 Milyon tıklama özelliği ve 3 Milyon Swing hareket testlerini başarıyla tamamlamıştır.Özel dizaynı sayesinde kullanım kolaylığı ve mükemmel tutuş sağlar.Özel tasarımı Rampage SGM-X7'i diğer oyuncu mouselarından farklı kılar.Everest rampage SGM-X7 her zaman rakiplerinden bir adım önde !
Yumuşak dokunuşlu yapısı ve eşsiz tasarımı sayesinde kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiş olan Everest Rampage SGM-X7 ile oyun oynamanın keyfine varın !
Everest Rampage SGMX-X7 üzerinde bulunan 2X Tıklama Tuşu, Scroll Tuşu, DPI fonsiyon tuşu ve ileri-geri fonksiyon tuşları ile size kolay kullanım imkanı tanır.Bu tuşlar sayesinde işlemlerinizi daha hızlı ve kolay gerçekleştireceksiniz.Everest Rampage Sgm-x7 Yumuşak dokunuşlu yapısı ile konforlu, dayanıklı ve hasas bir biçimde dizayn edilmiştir.
Everest Rampage SGM-X7'nin üzerindeki 3 Farklı led ışık seçeneği ve 3 farklı DPI seçeneği ile kolayca kullanın.Sürekli olarak değişen üzerindeki led ışıklar farklı bir görsellik sağlamakta ve oyun keyfinize artı katmaktadır.
Elinize tam oturacak şekilde tasarlanmış olan Rampage SGM-X7 size sorunsuz bir kullanım keyfi sunar.Led ışıklı tasarımı ile görsel olarakda etkileyici bir tasarıma sahiptir.
Everest Rampage SGM-X7'nin yanında Siyah/Kırmızı renklerde tasarlanmış olan baskılı mouse pad HEDİYE !
Everest Rampage Sgm-X7 yüzeyinde bulunan kıvrımlar ve özel tasarımı sayesinde maksimum tutuş sağlar ve oyun esnasında mouse'unuzun elinizden kaymasına engel olur.
Everest SGM-X7'nin tak çalıştır özelliği sayesinde zaman kaybetmenden pratik bir şekilde kolaylıkla kurulum gerektirmeden kullanın
"
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız