Faber Castell 12'li Kırmızı Kopya Kalemi (Silgi Ve Kalemtıraş Hediyeli) #30125661 | CarrefourSA

Faber Castell 12'li Kırmızı Kopya Kalemi (Silgi Ve Kalemtıraş Hediyeli)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,95 TL

F.C. Kırmızı Kopya Kalemi 12 li Kalemtra

Kırtasiye bölümünde kalem çeşitlerini bulabilirsiniz. F.C. kırmızı kopya kalemi 12 li Kalemtra ürünü kopya kalemi olarak bilinen kuru kırmızı kalemlerdir. Bu kalemlerin eskiden kopya çıkarmaya yaraması nedeniyle kopya kalemi olarak bilinmesi doğaldır. Bildiğimiz kurşun kalemin kırmızı versiyonu olan bu kopya kalemlerini Faber Castel güvencesiyle satın alabilirsiniz. Kırtasiye malzemeleri içinde kaliteli gereçler üreten markanın kopya kalemleri de ilgiyle alınmaktadır. Kalemler ambalaj içinde satılmaktadır. Tek ambalajda 12 adet kalem bulunduğundan ekonomik bir ürün olarak kabul edilebilir. Ayrıca kalemlerin yanında hediyeleri de verilmektedir. Bir kutu 12 li kopya kalemi alırsanız yanında silgi ve kalem tıraşı da hediyedir. Kaliteli kopya kalemlerini CarrefourSA reyonlarında yaptığınız alışverişler sırasında satın alabilirsiniz.

Yazı gereçleri reyonuna geldiğinizde F.C. kırmızı kopya kalemi 12 li Kalemtra satın alabilirsiniz. Kırmızı kuru kalemleri öğrenciler derslerinde kullanabilir. Çizim yapanlar için uygundur. Özellikleri desenleri aktarmada tercih edilebilir. Son derece ekonomik bir üründür. Tek seferde 12 adet kaleme sahip olursunuz. Bu kalem çeşitlerini mağazamızdan yapacağınız alışverişler sırasında temin edebilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız