Filiz Yumurtalı Bukle Makarna 350 g #30049063 | CarrefourSA
Marka: FILIZ

Filiz Yumurtalı Bukle Makarna 350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
23,90 TL

adet
30049063 Filiz Yumurtalı Bukle Makarna 350 Gr. Filiz Yumurtalı Bukle Makarna, yumurtanın lezzetli ve besleyici özelliklerini sofralara taşıyor. Özel tarifi ile ev yapımı tadını ve özlediğiniz anne yemeğini aratmaz. Sofralarınızı bu besleyici besin ile farklılaştırabilir, klasik makarna yerine alternatif olarak Filiz bukle makarnayı deneyebilirsiniz. Filiz Yumurtalı Bukle Makarna 350 Gr. ürününe CarrefourSA Makarna, Pirinç ve Bakliyat reyonundan kolaylıkla ulaşabilir, internet mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz. Ürün, gıda maddelerinin zarar görmeyeceği şekilde ambalaj yapılmıştır. Hazırlanması oldukça kolaydır. Filiz, ürünlerinde herhangi bir katkı maddesi ya da renklendirici kullanmamaktadır. Bukle makarna paketi açıldıktan sonra da belirlenen raf ömrü boyunca rahatlıkla saklanabilir. Kuru gıda olması sebebiyle mikrobiyolojik bulaşma ve çevresel faktörlerden etkilenmez. Kuru ve serin yerlerde saklanması önerilmektedir. Filiz kalitesiyle lezzetli bir sofraya ulaşabilmeniz için özel olarak üretilen Filiz Yumurtalı Bukle Makarna, tüm sofraya zenginlik katar. Bugün sevdiklerinizi arayıp Filiz yumurtalı makarna ile zenginleştirilmiş bir sofraya davet etmeye ne dersiniz?
İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği, yumurta sarısı tozu(kuru madde üzerinden %2), su

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda soya içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın,kaynayan suya makarnalarınızı atın 6 dk boyunca ara ara karıştırarak pişirin,süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin

Süzme Ağırlık
350

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 363
Enerji (kj) 1519
Yağ (g) 3
Doymuş Yağ(g) 0.8
Karbonhidrat (g) 71
Şekerler (g) 3
Lif(g) 3
Protein (g) 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız