Finish Magic Quantum 32 Tablet #30115990 | CarrefourSA
Marka: FINISH

Finish Magic Quantum 32 Tablet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Finish Magic Quantum 32 Tablet

 

Etkili formülü ile bulaşık üzerindeki zorlu kirleri söken Finish Magic Quantum 32 Tablet, CarrefourSA Bulaşık Yıkama Ürünleri reyonunda yer alıyor. Yüzde 100 temizlik sunan tablet bardaklarınızın parlaklığını koruyor. Hepsi 1 arada Oxi Çamaşır Suyu katkılı olan tabletler parlatma ve koruma imkanı sunar. Bardaklar üzerindeki buğulu görünümü yok ederek ışıltı kazandırabilir ve buna ek olarak cam aşınmasına da engel olabilirsiniz.
İçeriğinde bulunan ultra cam koruma özelliği, bardaklarınızın parlaklığını ve yapısı koruyor. 12'li koruma sunan tablet, güçlü yıkama imkanı sunarak özellikle bardaklarınızı ilk günkü yeniliğine kavuşturuyor. Sofra takımınızı korumanın yanı sıra makinelerin kireçlenmesini önlemeye ve filtreleri korumaya da yardımcı oluyor. Paslanmaz çelik ürünlerini parlatma ve güçlendirilmiş parlaklık etki özelliği ile zengin bir içeriğe sahip olan tablet tüketiciye güvenli kullanım imkanı sunar. Cam koruma gücü olan tabletleri jelatinin içerisinden çıkarmadan kullanabilirsiniz.
Mükemmel formülü ile bulaşıkları sorunsuz yıkama imkanı sunan Finish Magic Quantum parlatıcı ve temizleyici ekstra özelliği ile sunuluyor. Oxi çamaşır suyu derinlemesine temizliği destekliyor. Her yıkamada 1 adet kullanılması ile yeterli temizliğe ulaşabilirsiniz.
İçerisinde 45 tabletin yer aldığı bulaşık deterjanını hemen sepete ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız