Flynet Fon Kartonu 25x35 cm 10 Renk #30283129 | CarrefourSA
Marka: FLY NET

Flynet Fon Kartonu 25x35 cm 10 Renk

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
14,99 TL

1,50 TL / Adet

Fly Eko 25X35 Fon Kartonu 10' Lu

Göz alıcı renkleriyle görenleri kendine hayran bırakan Fly Eko 10'lu Fon Kartonu, el işi saatlerinde çocukların en sevdiği malzeme olacak! Miniklerin istediği şekillerde keserek diledikleri gibi yapıştırabilecekleri Fly Eko 10'lu Fon Kartonu ile hem kendinizin hem de çocuğunuzun hayal dünyasını genişletebilirsiniz. 

Fly Eko 10'lu Fon Kartonu içerisinde her biri farklı renklerde, 25x35 santimetre boyutlara sahip 10 farklı karton yer alır. Kartonların renklendirilmesi için kullanılan boyalar gıda boyası bazlı olduğu için çocukların sağlığını tehdit etmez. Ayrıca Fly Eko 10'lu Fon Kartonu hamurdan boyalı bir ürün. Yani kağıtlar hamur halindeyken renklendirilir, sonradan boyanmaz. Böylece karton üzerindeki boya çocukların ellerine bulaşmaz ve zaman içerisinde akıp gitmez. Kaliteli dokusu sayesinde kolay kolay yırtılmayan ama rahat bir şekilde makasla kesilebilen Fly Eko 10'lu Fon Kartonu çocukların dünyasına renk katacak!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız