Fora Edremit Doğal Çizik Yeşil Zeytin (181-230) Kg #30028797 | CarrefourSA
Marka: FORA

Fora Edremit Doğal Çizik Yeşil Zeytin (181-230) Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
325,00 TL

kg
Fora Edremit Çizik Zeytin (181-230)

Kahvaltılık ürünler oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu yelpaze içerisinde zeytinlerin yeri oldukça büyüktür. Zeytinler hem sahip oldukları doyuruculuk özelliği hem lezzet hem de ekonomiklik özelliği sayesinde hemen hemen her sofranın baş tacı olmaktadır. Zeytinler özellikle ülkemizde de yetişebilme özelliğine sahip olduğu için tamamen doğal bir şekilde kahvaltı sofralarına kadar ulaşabilmektedir. Kahvaltı sofraları aracılığı ile ise bireylerin beğenisine sunulabilmektedir. Zeytin anlamında üretim ve satış işlemleri gerçekleştiren kaliteli ve profesyonel firmaların başında gelen forma firması gerçekleştirmiş olduğu yeni ürünler sayesinde müşterilerinin beğenisini toplamaya çalışmaktadır. Siz de firma tarafından kahvaltılarınızın daha lezzetli bir hale gelebilmesi için özel olarak üretilmiş olan fora Edremit çizik zeytin (181-230) ürünlerini satın alabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürünleri kesinlikle kaçırmayın

Zeytin reyonlarında yer alan fora Edremit çizik zeytin (181-230) ürünlerini kısa bir arayış sonrasında bulabilirsiniz. Tamamen doğal yöntemler ile üretilen bu ürünler sofralarınızda en lezzetli kahvaltıların oluşabilmesi için sizlere olanak sunmaktadır. Siz de bu ürünleri satın alarak sofralarınızda lezzetli bir şekilde kahvaltılarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Sofralık Yeşil Zeytin, İçme Suyu, Yemeklik Tuz ,Ayçiçek Yağı, Limon, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit),Koruyucu (Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat), Yapı Sertleştirici (Kalsiyum Klorür), Antioksidan (askorbik asit).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Kuru Bir Yerde ,Açıldıktan Sonra Ağzı Kapalı Olarak Kendi Salamurasında Ve Buzdolabında Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Yetışkın Ve Çocuklar Tarafından Kahvaltıda, Yemeklerde, Salatalarda, Soslarda, Unlu Mamullerde Pızza Ve Sandvıçlerde, Doğrudan Tüketilebilir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Antgıda Gıda Tarım Tur.Enerji Ve Demir Çelik San. Tic. A.Ş. Havran Balıkesir Karayolu 3.Km Havran Balıkesir

İşletme Onay No
TR-10-K-001262

İşletme Kayıt No
TR-10-K-001262

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 285 4
Enerji (kj) 1191
Yağ (g) 28.9 10
Doymuş Yağ(g) 5.8 7
Karbonhidrat (g) 1
2
Tuz(g) 5.5 23
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız