Frosch Limonlu 750 ml #30088830 | CarrefourSA
Marka: FROSCH

Frosch Limonlu 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
107,50 TL

adet
"Frosch 750 ml Limonlu Bulaşık Deterjanı
çevreye zarar vermeyen içeriği ile beğeni topluyor. Sürdürülebilir özelikli olan deterjan bol köpük sağlayarak bulaşıkları lekelerden arındırıyor. Yağ çözücü etkisi ile kısa sürede hijyenik bulaşıklara ulaşılmasına vesile oluyor. Yeşil limon kokusu ferahlık veriyor. Cildi besleyen, pH dengesini koruyan içeriği ile elde yıkamada kullanılan temizleyicinin, bulaşık makinesinde kullanılması önerilmiyor. Dermatolojik testlerden geçerek mutfaklarda yer bulan ürün, kilitli ve pratik şişe kapağı ile kolaylık ve güvenlik sağlıyor. Yeşil limonun üstün yağ çözücü gücünü formülünde taşıyan jel, sünger vasıtası ile bulaşıklara uygulanırken, yoğun lekelere önceden sürülerek birkaç dakika bekletilmesi öneriliyor. Soğuk suda bile temizlik etkisi gösteren deterjan, sıcak su ile de kullanılabiliyor.
Yüzde 98 oranında doğada çözünen içeriği ile kullanıcı dostu ve çevreci olduğunu ispat eden paket, cam, porselen, mika, emaye gibi yüzeyleri çizmeden temizliyor. Su ile durulanarak, bulaşıkların üstünden kolaylıkla arındırılıyor. Bulaşıklarda su izi veya buhar lekesine sebep olmuyor, matlaştırmadan temizleyen sıvı, arkasında pırıl pırıl bulaşıklar bırakıyor. Siz de ürünü sepete atarak sipariş oluşturmaya başlayabilir, birkaç adımda alışverişi tamamlayabilirsiniz.
Ürün Kodu: 169617
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız