Frozen Kalem Çantası Salto Destıny Is Callıng #30283600 | CarrefourSA
Marka: FROZEN

Frozen Kalem Çantası Salto Destıny Is Callıng

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde
Frozen Kalem Çantası Salto Destıny Is Callıng
Siz de çocuğunuz için hem sevimli hem de kullanışlı bir kalem çantası mı almak istiyorsunuz? Öyleyse çift bölmeli tasarımı ve "Karlar Ülkesi" temasıyla Frozen Salto Destiny is Calling Kalem Çantası tam da size göre!
Parlak mavi renkli fonu ve "Destiny's Calling" yazı detayıyla dikkat çeken Frozen Salto Destiny is Calling Kalem Çantası, ön yüzünü süsleyen Anna ve Elsa figürleriyle göz dolduruyor. Frozen Salto Destiny is Calling Kalem Çantası, çift bölmeli tasarımıyla çocukların kalem, silgi, kalemtıraş ve makas gibi pek çok araç gerecini düzenli bir şekilde saklamasına yardımcı oluyor. Frozen Salto Destiny is Calling Kalem Çantası, sevimli başlıklarla süslenmiş fermuarlarıyla çocuklara konforlu bir deneyim yaşatıyor. Kaliteli malzemeden üretilen Frozen Salto Destiny is Calling Kalem Çantası, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız