Gain Premium  3 Aylık Abonelik #30355250 | CarrefourSA
Marka: GAİN

Gain Premium  3 Aylık Abonelik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

GAİN yeni nesil bir içerik platformu. İçinde farklı format ve kategorilerde diziler, filmler, belgeseller ile spor, müzik, eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan zengin bir içerik listesi var. Tüm mobil aygıtlardan, Smart TV’ler ve web’den izleyebilirsiniz.

 

 GAİN hediye kartıyla kendinize GAİN Premium hesabı oluşturabilir, isterseniz sevdiğinize hediye edip onu dolu dolu içerikle buluşturabilirsiniz.

 İzlemeye başlamak için:  

  1. www.gain.tv/aktivasyon adresine gidin 
  2. Kodu girin

 Türkiye’de bir GAİN hesabı oluşturabilmek için 18 yaşını doldurmuş veya ergin yaşta olmanız gerekmektedir. Sadece GAİN hizmeti için kullanılabilir. Aktivasyon İşlemini yaptığınız günden itibaren kart üzerindeki süre boyunca tüm GAİN içeriklerini seyredebilirsiniz. Yasalar gerektirmedikçe nakit olarak iade yapılmaz ve kullanılamaz. Yeniden satılamaz. GAİN kaybolan veya çalınan kartlardan veya izinsiz kullanımdan sorumlu değildir. www.gain.tv de belirtilen tüm koşullar geçerlidir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız