GEN-OF 30X45 AHŞAP ÇERÇEVE MANTAR PANO #30310706 | CarrefourSA
Marka: GEN-OF

GEN-OF 30X45 AHŞAP ÇERÇEVE MANTAR PANO

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Gen-Of 30x45 Ahşap Cerceve Mantar Pano , Gen-Of markası urunudur.

Tahta, dogal mantar yuzeyi maddesi kullanılarak uretilir ve kanserojen maddeler icermez. Bu nedenle saglıgınız icin herhangi bir zararı bulunmaz.

Okullarda duyurular yapmak, talimatname ve yonergeler asmak gibi bircok faaliyeti surdurebileceginiz mantar panolar, odevler ve başarılı performansları da sergilemek icin mukemmel bir sunum oluşturuyor. Ogretmenlerin ve ogrencilerin işlerini buyuk olcude kolaylaştıran mantar panolar, ogrenciler icin evde de buyuk kolaylıklar saglıyor. Formuller, hatırlanması gereken tarihler ve daha bircok konu, mantar panolar sayesinde gozunuzun onunde bulunuyor. Ev icin kullanımında, mutfaklara asacagınız mantar panolarla alışveriş listelerinizi hazırlayabilir, yemek tariflerinizi her an gozunuzun onunde bulundurabilirsiniz. Evdeki diger bireylerle eglenceli kucuk notlar paylaşmak icin de mantar panolar, harika sunum seceneklerinden birini oluşturuyor. Kadınların giyinme odalarında da işlevsel bir kullanıma sahip olan mantar panolar, kolye, bileklik, kupe gibi takılar icin işlevsel bir askı aparatı gorevi ustleniyor. Mantar pano uzerine yerleştireceginiz harita civilerinin uzerine, takılarınızı asarak duzenli ve şık bir takı panosu elde edebilirsiniz.  

İş ve okul hayatında pratik cozumler sunan Gen-Of mantar pano 30x45 ahşap cerceveli modeliyle, hatırlamak istediginiz notlar icin mukemmel bir zemin sunuluyor. Okulda ve ofiste duyurular, onemli notlar, yonergeler, talimatnameler gibi yazıları takip etmenize ve goz onunde bulundurmanıza yardımcı olan mantar pano modelleri, aynı zamanda eviniz icin de fonksiyonel bir gerec olma ozelligi taşıyor. 

Okul, ev ve ofis gibi ortak yaşam alanlarında, duyuru yapmaya ihtiyac duydugunuzda kolaylık saglayan Gen-Of mantar pano 30x45 ahşap cerceveli yapısıyla şık bir gorunume sahip. Her yonuyle oldukca saglıklı ve fonksiyonel kullanım sunan mantar pano modelleri, hem pratik hem de ekonomik cozumler saglıyor. İgne, raptiye, civi gibi materyaller kullanarak pano uzerine sabitlemek istediginiz malzemeyi kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Mantar yuzey, yumuşak yapısı ve tekrar tekrar kullanılabilir ozelligi ile uzun sure işlevselligini koruyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız