GEN-OF SİMLİ YAPIŞK EVA A4 2MM 10R.X10 #30310703 | CarrefourSA
Marka: GEN-OF

GEN-OF SİMLİ YAPIŞK EVA A4 2MM 10R.X10

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Gen-Of Simli Yapışkanlı Eva A4 20x30 Cm 2 Mm 10 Renk 10 Adet

Urun Kullanım Alanları

Gen-Of 2Mm Simli Yapışkanlı Eva, 20 x 30 cm olculerine sahiptir. 10 adet farklı renkteki simli eva, tek poşet icerisinde ve bir paket halinde satışa sunulur. Esnek bir yapıya sahip olan urun, makas veya maket bıcagı yardımı ile kolayca kesilerek şekillendirmeye uygundur. Evlerinizde hobi malzemesi olarak kullanabileceginiz Gen-Of 2Mm Simli Yapışkanlı Eva ile ozel etkinliklerinizde sevdiklerinize hediye edebileceginiz kucuk objeler oluşturabilir, dogum gunu gibi kutlamalarda susleme malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Cocuklarınızın okul projeleri icin kullanarak el becerisini geliştirecek eglenceli calışmalar yapabilirsiniz.

Teknik Ozellikler

  • Susleme yapmak icin ideal bir urundur.
  • Paket icerisindeki her bir eva 2 mm kalınlıgındadır.
  • İceriginde saglıga zararlı madde bulundurmaz.
  • PFOA / PFOS testlerinden gecirilmiştir.
  • EN71-3 standartlarına uygun olarak uretilmiştir.

 

Kullanım

Gen-Of 2Mm Simli Yapışkanlı Eva ile eşit boyutlarda oluşturmak istediginiz şekilleri once temiz bir kagıt veya kartona cizip keserek kalıp oluşturabilir ve oluşturdugunuz kalıbı evanın uzerine yerleştirip etrafından rahatlıkla şeklinizi kesebilirsiniz. Evalarınızı istediginiz gibi şekillendirdikten sonra arkasındaki kısmı cıkarıp yapıştırabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız